2017 R6 egzoz bilgi

Sa arkadaşlar çocukluktan gelen r6 hayranlığım vardı sonunda bunu gerçekleştirdim ve 2017 r6 aldım motordan hiç anlamıyorum egzoz değiştirdim ses iyi gelmiyordu sadece akrapoviç kafa olarak egzos aldım yine ses Yok sonra headers aldım full sistem oldu yanında hava filtreside aldım ama henüz taktırmadım henüz vaktim olmadı baya inceledim forum sayfalarını sıkıntılı işmiş ayarlama falan bunu en iyi şekilde nasıl yaptırabilirim nelere dikkat etmeliyim Trabzon’da yaptıracağım servis ustası nasıl anlıyor mu aceminin eline bırakmak istemiyorum yorumlarınızı bekliyorum teşekkür ederim.

hocam merhaba. akrapoviç çok fazla ses veren bir egzoz değildir zaten fakat sen slip-on aldıysan ve katalitik duruyorsa (R6 larda katalitik biraz ortalarda bir kutu gibidir) ses az çıkar. fakat asla egzozun içindeki susturucuyu çıkartma. aynı zamanda egzoz ve hava filtresi takıyorsan eğer cidden performans için yapıyorsan muhakkak bir fuel controller al mesela dynojet gibi ve hazır maplerden birini kullan. sonra kendi isteğine göre modifiyelersin motorunu. normalde bu işlem dyno ile yapılıyor fakat türkiyede bunu yapan usta muhtemelen yoktur.

Super Moderator
hocam merhaba. akrapoviç çok fazla ses veren bir egzoz değildir zaten fakat sen slip-on aldıysan ve katalitik duruyorsa (R6 larda katalitik biraz ortalarda bir kutu gibidir) ses az çıkar. fakat asla egzozun içindeki susturucuyu çıkartma. aynı zamanda egzoz ve hava filtresi takıyorsan eğer cidden performans için yapıyorsan muhakkak bir fuel controller al mesela dynojet gibi ve hazır maplerden birini kullan. sonra kendi isteğine göre modifiyelersin motorunu. normalde bu işlem dyno ile yapılıyor fakat türkiyede bunu yapan usta muhtemelen yoktur.

Gözünü seveyim, Türkiye'de öyle şeyler yapan insanlar var ki, hiç bir şey bilmiyormuşuz biz dersin, herşey para ile orantılı. Bu ülkede yapamayacağın, yapılamayacak hiç bir şey yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar