Benimde dikkatimi cekti, eşimin önerisi ile elimdeki kuba yi satip, 2014-15 pcx150 alirim, kendiside kullanir dedim. Malum ki carsiya pazara inazuma ile gitmek problemli oluyor. Dun gece bakindim biraz gercekten de ilan tarihlerine bakildiginda yeni olanlar agirlikta ve 2016-17 serisi haddinden fazla. Birtanesini aradim, bakiniz dedim motorun alicisi degilim musaitseniz sormak isterim, sagolsun kirmadi, neden dedim satiyorsunuz. Kazasi belasi çamuru yok cok ta memnunum, sadece nakite ihtiyacim var ihtiyac kredisi ile aldim islerim bozuldu satmak durumundayim, dedi.
Diger ilanlara bakildiginda hep benzeri ayni gerekcelere rastlaniyor. Forumdaki sayfasinda da bir sikayet gorunmuyor. Bana sorarsaniz motor piyasasinin aniden yukselmesi, motor muptelasi olmayanlarin ya ihtiyacini gorecegi nakit yada hazir yukselmisken model yili ve km bazinda deger kaybi yasamadan elden cikarmak ve bahar sonuna kadar ki isletme maliyetinden kaçinmak icin gosterdigi bir refleks olabilir. Kisacasi kullanimdan pismanlik ile ilgili bir konuya şimdilik rastlamadim.