Şimdi aşık oluyorum ♡
Aynen.Kardeş güzel tasarımmış, bir dal alırım, yapmışlar. Tasarımcı yeni şase çizmeye gerek yok, hazır çizilmişi var demiş galibaboru gibi lamba gibi saksıya fesleğen oturtur gibi duke 250.lan 250 cc yazısını bari başka yere yazın
Ee o zaman 13 14 verirsiniz bunu
Bunda 4 5 sene önce BAJAJ firmasının yakaladığı çıkışı yakalamaya çalışıyor ama hiç göremiyoruzkimse güvenip alamıyo çhina diyince akan sular buzzZ kesiyor
ne kadar destekçisi olursa olsun güven vermiyor benim görüşüm
Bence Çin malı bakış açısı değişmeli artık. Çünkü Çin dediğimiz ülke şu an en büyük ekonomi. Aynı zamanda en kalabalık ülke. Kullandığımız bir çok kaliteli marka olarak gösterdiğimiz ürünler Çin de üretiliyor. CF Moto da böyle bir marka diye biliyorum. Amerikada satış yapabilen tek Çin üretimli ATV markası diye okuduğumu hatırlıyorum. (Doğruluğunu araştırmadım) Ayrıca motorlarının kalite olarak herhangi bir eksiğinden bahsedildiğine de çok şahit olmadım. Bir Bajaj kullanıcısı ne kadar memnunsa CF Moto kullanıcısı da o kadar memnun benim çevremde.
Servis kısmı bizim ülkemiz için asıl fark diye düşünüyorum. Bu tip markalar kendileri gelip bir düzen kursa ülkemizde piyasa çok farklı olurdu. Ama bu ütopya şimdilik. Çünkü Yamaha ve Honda yapıyor sadece bunu 4 Japon arasında bile.
Ben CF Moto ya şans verilirse ve distribütör de bu şansı iyi değerlendirirse başarılı olacaklarını düşünenlerdenim.
Yav tipi çok güzel tamam duke mük falan filan neden kafalar hep böyle ? kim çıkarttı bu modayı :jocolor:
http://i.internethaber.com/images/gallery/34910/b.jpg?v=99999
boru gibi lamba gibi saksıya fesleğen oturtur gibi duke 250.lan 250 cc yazısını bari başka yere yazın
Ha bak o zaman olur. Aynı tasarımı bi Avusturyalılara, bi de Çinlilere itelemiş adamlar, iki kere zahmetten kurtulmuşlarTasarımını aynı şirket yapıyor.Çinli diye herşeyi kopyala yapıştır yapacak değil ya!
patent denilen bir şey var.. patent kimdeyse kral odur..
misal ben a firmasına x1 kod adlı bir tasarım yaparım o tasarımın bütün patent hakları bende saklıdır...
o patenti a firmasıyla çok özel bir sözleşme yapmamışsam standart bir sözleşme yapmışsam b firmasınada satarım c firmasınada satarım...
yok a firmasıyla özel bir sözleşme yapmışsam ve sözleşmeye 5 yıl yada 10 yıl boyunca x1 kod adlı tasarımı a firmasından başka kimseye satmıycam ibaresi koymuşlarsa tabi öyle bir ibare koymuşlarsa normalde 3 bin alıcaksam 10 bin alırım o zaman o tasarımı birebir aynısını kimseye satamam bazı firmalar çok zekidir cingözlük yapılmasın diye benzeri ibaresinide koyarlar sözleşmeye.. o zaman tasarımda ufak oynamalarda yapılamaz benzeri kapsamına girer..
fakat benzeri ibaresi yoksa tasarımda ufak oynamalar yapıp aslında aynı tasarımı x2 kod adıyla başka bir patent alıp b veya c firmasınada satılabilinir..
bakınız bir iki seneye böyle giderse ortadoğuda durumlarda sıkıntılı benzin 6.5 tl yi bile bulabilir.. bu rakamlarda 600 lük motor sürmek 4.0 motorlu araba sürmek gibi bir şey olucak..
Bu ülkenin kesinlikle yeni nesil ynei teknolojili verimliliği yüksek az yakan güvenlik unsurları avrupa standartlarında yani abs li falan uygun rakamlı motorlara ihtiyacı var..
şakam yok şu çinlilerden biri adam gibi 30 beygirlik V motorlu abs li bir enduro makine yapsın.. rx3 evo gibi tasarımıda ama tam enduro olsun kalıplı dursun 600 lük enduro gibi görüntüsü almayan ne olsun .. satmamda..
Yeni inceleme videosu var . https://youtu.be/1YDpLhuFnJw
Yav hayatınız palavra.. Motor yok ortada, depolar yedek parça doluymuş. Üfürün.![]()