2016 Sıfır Motosiklet Plaka-Ruhsat-Sigorta Masrafları

Merhaba Dostlar;
Bende bugün yarın yeni bir motosiklet alacağım. Evim Esenyurtta - İş yerim Eyüp'te. Tescil işlemlerimi illa ikametimin olduğu yerdemi yaptırıyorum yoksa eyüp trafik tescilde de yaptırabilirmiyim? Yaptırabiliyorsam eğer mükemmel olur..
Bu arada randevu için ne zaman baksam henüz bir planlama yapılmamıştır yazısı ile karşılaşıyorum?
:silent:

hocam işlemler hakkında bi tecrübem yok ama Esenyurt sıkıntılıdır motor için güvenlik önlemlerini yüksek tutmanızı tavsiye ederim :cat:

Merhaba Dostlar;
Bende bugün yarın yeni bir motosiklet alacağım. Evim Esenyurtta - İş yerim Eyüp'te. Tescil işlemlerimi illa ikametimin olduğu yerdemi yaptırıyorum yoksa eyüp trafik tescilde de yaptırabilirmiyim? Yaptırabiliyorsam eğer mükemmel olur..
Bu arada randevu için ne zaman baksam henüz bir planlama yapılmamıştır yazısı ile karşılaşıyorum?
:silent:

İkametgat nerdeyse orda yaptırıyorsunuz, geceleri açıyorlar genelde randevuyu sürekli kontrol etmeniz lazım.

İkametgat nerdeyse orda yaptırıyorsunuz, geceleri açıyorlar genelde randevuyu sürekli kontrol etmeniz lazım.

Geceleri derken kaç gibi hocam ben gece 2 de girdim Bahçelievler emniyetinin bu haftaki tüm randevuları dolu ! Aklıma bir şey geliyor ama belki vesvesedir iftira atmak istemem ama muamelecilerde çok randevu alıyor sanırım birde acaba onlar özel olarak randevu açılış saatlerini biliyorlar mıdır?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar