2016 Motosiklet Fuarı Davetiyeleri ve Hediyeleri

Türkiye'nin en büyük motosiklet ve bisiklet fuarı Eurasia Moto Bike Expo, 25-28 Şubat 2016 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi'nde.

Bu sene ki fuar çekilişinin ödülleri 1 kişiye Ducati Scrambler Motosiklet, 1 kişiye KTM RC200 Motosiklet, 1 kişiye Sedona Black Code bisiklet, 1 kişiye Dahon Vitesse bisiklet, 1 kişiye Merida Lampre bisiklet. 2016 Motosiklet fuarına giriş sırasında alacağınız çekiliş kuponunu doldurup fuar alanındaki kutuya atarak çekilişe katılabilirsiniz.

BDYOQp.jpg

25 - 28 Şubat 2016 tarihlerinde gerçekleştirilecek motosiklet fuar davetiyeleri haftaiçi ve haftasonu olmak üzere 2 tip olarak hazırlanmış.
Hafta içi davetiyeler 2 kişilik olup sadece perşembe ve cuma saatlerinde geçerli olmaktadır. Haftasonu davetiyeler ise 1 kişiliktir.

Fuar Davetiye Fiyatları ise hafta içi 20 TL, hafta sonu 30 TL olarak açıklandı.
Haftaiçi davetiyeler ile haftasonu fuara %50 indirimli girme şansınız da olacak.

Fuar Açılış ve Kapanış Saatleri

25 Şubat Perşembe: 13:00 – 20:00
26 Şubat Cuma: 10:00 – 20:00
27 Şubat Cumartesi: 10:00 – 20:00
28 Şubat Pazar: 10:00 – 19:00

Ekli dosyalar

• 2016-motosiklet-fuar-davetiyesi-cekilisi-sonuclari.jpg
    2016-motosiklet-fuar-davetiyesi-cekilisi-sonuclari.jpg
    85.6 KB · Görüntüleme: 32,840
Ücretsiz davetiye için spormoto söyle bir paylaşım yapmıştı şansınızı deneyin belki kalmıştır.

Ücretsiz Fuar Davetiyesi!
Spormoto KTM Türkiye sosyal medya takipçilerine özel 500 adet davetiye sizleri bekliyor.
Davetiyenizi almak için yapmanız gereken sosyal medya hesaplarımızdan birini takip ediyor olmanız ve http://spormoto.com/formsxyz/view.php?id=47841 sayfasındaki iletişim formunu doldurmanız. Formu dolduran takipçilerimiz davetiyelerini Spormoto KTM Hasanpaşa Showroom'dan alabilirler. Davetiyeler yalnızca elden teslim edilecek olup, kargo ile gönderim yapılmayacaktır.

Motoavm firmasıda alışverişlerde davetiye veriyor.

Motoavm' den 100 tl ve Üzeri Alışverişlerinizde Fuar Bileti ve Boyun Anahtarlığı Hediye // Kargo Ücretsiz ... // Tek Çekim ve Havale Alışverişlerinizde % 5 İndirim ..

www.motoavm.com

URAL Motosiklet Türkiye sayfasından da davetiye talep edilebiliniyor.

Ural Motors 25 - 28 Şubat tarihlerinde
Euroasia Motobike Expo İstanbul'da.

Davetiye için tıklayınız.
http://www.uralmotosiklet.com/#!brosur/xdthx

Honda motosiklet facebook sayfasıda davetiye veriyor.

MOTO BIKE EXPO’ya çift kişilik davetiye kazanma şansınız devam ediyor, test yarışmamızın dördüncüsü başlıyor!
Hemen aşağıdaki sorunun doğru seçeneğini, gerçek maceranın sizin için ne anlama geldiğini adresiniz ve iletişim bilgilerinizle Facebook direkt mesaj yoluyla bize gönderin.
Jürimizin seçeceği on (10) kişiden biri olun, MOTO BIKE EXPO’ya çift kişilik davetiye kazanın.
Not: Yarışmamız 11 Şubat 00:00’da sona erip, sonuçlar 12 Şubat’da Facebook sayfamızdan duyurulacaktır.

https://www.facebook.com/HondaMotosikletTR

Ben anlamadım şimdi davetiyeyi alınca ne oluyor almayınca ne oluyor? Ben pazar günü orada olacağım girişte bilet yok mu? Millet ondanmı koşuşturuyor etrafta.

Her yıl nedense bayanlar kazanıyor. Yalnız içeride 5 bin erkek varsa 10 tane bayan var çok garip çoookk... :cherry:

Bakın buraya yazıyorum demedi demeyin... 2 motorun 1 tanesi kesinlikle ve kesinlikle bayan bir arkadaşa çıkacak.
Hayal bile kurdurmuyolar artık.... :farao:

Valla geçen sene o 10 bayanın 10.000 (on bin) adeter ele avuca sığmicak kadar kupon doldurduğunu görünce ( mankenler çay molalarında kupon dolduruyodu, doldur doldur bitmiyodu ). bana çıkamayacağını anladım :)

Edit rakkamlar temsili dir :)

Bu arada geçen sene bilet ne kadardı ???

Vip davetiyelere de hafta içi hafta sonu ayrımı yaptılar mı acaba?

Geçen sene 1 vip davetiye ile 2 kişi girebiliyordu bu sene onu da 1 kişiye indirmişler.

gıdıp subat sayısı motorbıke dergısı alın 8 tl ye cıft kısılık davetıyenız olsun,tırlyonluk fırmalardansa bır motor mecmuasınada destegınız olmus olur hem.

İlk gün gelmenin bir avantajı olurmu sizce?Öğleden sonra açılması da pek iyi olmadı benim açımdan.

iki adet haftasonu davetiyesi temin edebilecek biri var mı?
haftaiçinde elden teslim alabilirim.

DKN

hediyeler güzelde çıkmıyo ki yaau !! 10.kişiye de bi bardak su deseler o bile çıkmaz bana

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Elimde fazladan birkac bilet var isteyen olursa msj atabilir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar