2016 Model Kawasaki Ninja 300 Çıktı

Adamlar bilim bilim diye diye uzayda fink atıyorlar biz hala uç saniye göstergeye bakan adamın 60 km hızla giderken kaç metre ilerlediğinin bilimsel yanlarını savunuyoruz. Arkadaş üç saniye göstergeye bakacaksan değil arabaya motora bisiklete bile binme.

Adamlar bilim bilim diye diye uzayda fink atıyorlar biz hala uç saniye göstergeye bakan adamın 60 km hızla giderken kaç metre ilerlediğinin bilimsel yanlarını savunuyoruz. Arkadaş üç saniye göstergeye bakacaksan değil arabaya motora bisiklete bile binme.

Boş şeyler yazarak mı gelişecek bilim ? Kusura bakmada insanların psikolojileri her zaman aynı olmaz o nedenle bence saçma sapan yorumlar yapacağınıza bilimsel şeylerden bahsedin. Ayrıca sırf senin gibi sağa sola laf sallayıp kıçı üstüne oturup ahkam kesenler yüzünden bu hesapları yapıyoruz malum siz gibilerin ne yapacağı belli olmuyor bisiklettede motosiklettede arabadada.

Göstergelerin neyi farklı aynısı işte bu renkler zaten vardı 2014'te Türkiye'ye gelmemiş'ti sadece...
300cc motor bloğunu 2500cc'ye koysalar ilerleyen zamanlarda problem çıkaracağını düşünüyorum bence ninja 300 herşeyi tadında bir motosiklet.

Göstergelerin neyi farklı aynısı işte bu renkler zaten vardı 2014'te Türkiye'ye gelmemiş'ti sadece...
300cc motor bloğunu 2500cc'ye koysalar ilerleyen zamanlarda problem çıkaracağını düşünüyorum bence ninja 300 herşeyi tadında bir motosiklet.

Gece ışıklandırmasının rengi değişmiş. Böylece gece göstergelerin okunulabilirliği artmış.Fark oradaymış.

Son düzenleme:
Boş şeyler yazarak mı gelişecek bilim ? Kusura bakmada insanların psikolojileri her zaman aynı olmaz o nedenle bence saçma sapan yorumlar yapacağınıza bilimsel şeylerden bahsedin. Ayrıca sırf senin gibi sağa sola laf sallayıp kıçı üstüne oturup ahkam kesenler yüzünden bu hesapları yapıyoruz malum siz gibilerin ne yapacağı belli olmuyor bisiklettede motosiklettede arabadada.

Üstüne basa basa soyluyorum forum sitelerinde bilim yapacaksan yazık etme kendine. Yaptığın iki satır tutmayan hız problemi bile değil altı üstü iki tane birim değiştirecektin kaldı ki onu bile yapamadın.
Neler yaptığımı yada yapacağımı forum sitelerinde ayan beyan yazmaya niyetim yok ancak ben de kıçımın üstüne oturup bilim yapın yea 60 km hızla 60 metre gidiyorum demenin hafifliğini yaşamak isterdim.

Ninja 300 çok güzel bir motosiklet. Fakat rakam yüksek. Bazen son sözü matematik söylüyur ne yazık ki. Misal 60000/3600=60 :). Yine de konuyu bilimsel açıdan inceleyen arkadaşların yazdıklarını takip etmekte fayda var :) Sağlıcakla kalın...

Abi ne kadar şanslıyım. Sözde 2015 yazında motorla ehliyet alıyordum olmadı bazı sebeblerden 2016 ya ertelendi .
Demek ki her işte bi hayır varmış kurşuni rengine hasta oldum aklımda sıfır almak vardı zaten :)

Üstüne basa basa soyluyorum forum sitelerinde bilim yapacaksan yazık etme kendine. Yaptığın iki satır tutmayan hız problemi bile değil altı üstü iki tane birim değiştirecektin kaldı ki onu bile yapamadın.
Neler yaptığımı yada yapacağımı forum sitelerinde ayan beyan yazmaya niyetim yok ancak ben de kıçımın üstüne oturup bilim yapın yea 60 km hızla 60 metre gidiyorum demenin hafifliğini yaşamak isterdim.

yaptığım hesap gayet dogru sen onu bıle yapamıosun bıde kalkmıs burda laf kalabası yapıosun. acıyorum senin gibi insanlara ya cidden cok komık oluyorsunuz .

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ya benim aklım fikrim almıyor ABD'de yaşayanlar bu canavarı sadece 7000USD'ye alıyor ya tam 7000USD'ye...(Oradaki alınan maaşlara göre müthiş ucuz bir rakam) Bu ülkede yaşamak bile haram. Eğer param olsaydı bu ülkede 1 dakika bile durmaz ailemi pılımı pırtımı toplar defolup giderdim bu lanet ülkeden. Bizi ülkemizden bıktıranlar utansın! :jocolor:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar