Tebessüm falan etme de olayı çözmeye çalışalım. Belki de arkadaşların söylediklerinde haklılık payı vardır. Misal, bazı kızlar vardır; fazla ilgi gösterirsen arızaya geçer. Başına bela alırsın. Belki de bu KTM'de öyledir. Sen baya bir ilgi göstermişsin
Zamanında Hyo'nun amma da günahını alıyorlardı "krank kırıcı" diye. Hadi şimdi KTM ye bir şey desinler bakalım. Sıkar biraz.
Yıllardır motosiklet kullanıyorum, RC ilk motosikletim değil.
Yeterince motosiklet ve mekanik tecrübemde mevcut.
Benim yerimde yeterli bilgi ve tecrübeye sahip olmayan bir başkası olsaydı eğer onarımı kabul edip üzerine de motosikletimin bloğu sıfırlanıyor diye sevindirdi.
Yetkili servis dahi bana 'senin bir kusurun söz konusu dahi olamaz' derken yetkili bir kişinin bu şekilde bana yaklaşımı beni aptal yerine koymaktan başka bir şey değildir.
Olabildiğince elde edecekleri zararı minimize edip en karlı şekilde bu işten sıyrılmak istercesine hareket ettiler ancak yanlış seçim yaptılar.
Velhasıl kelam motosikletimin ücretini iade aldım ve mutluyum.
Kimseden akıl almak için değil aksine yaşadıklarımı sizlerle paylaşarak nasıl bir yol izlenmesi gerektiğini ve tecrübelerimi aktarıyorum.
Bir konuda bir arkadaşımız motosikletinin blok kitlemesi sonucu serviste olduğunu ve kendisine haber vermeksizin onarım yapıldığını belirtmişti. Mesela ben böyle bir şey ile karşılaşmamak istediğim için yazılı iznim olmaksızın herhangi bir müdahalede bulunamayacaklarını belirttiğim bir mail gönderdim motosiklet servise giriş yaptığı gün.
Bir kullanıcı olarak herhangi bir kusurum bulunmamakla birlikte benden kaynaklı hiç bir problem söz konusu değildir.
Yorum yazan arkadaşın hiç bir haklı yanı yok, cevap verme tenezzülünde bulunarak hata yaptım zaten.
Motosikleti periyodik ve gerekli olmayan bir bakıma sokmak olumsuz hiç bir durum ortaya çıkarmamakla birlikte aksine olumlu sonuçlar almayı sağlamaktadır.
Tartışma ve bilgi paylaşımına açık karakterli bir bireyim.
Hata yaptığımı düşündüğünüz ya da ortaya bu tezi atan forum üyesi yeterli materyaller ile bilimsel bir açıklama yapabilecek ise lütfen çekinmeden benimle paylaşsın.
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:59 ----------
Bu duke 125-200- 250 hindistan 390 KTM merkez avrupa montajlı değilmiydi?
Bildiğim kadarıyla tam olarak Hindistan üretimi. Bajaj fabrikasında üretiliyor.
Yanlışım var ise bilen birisi doğrusunu paylaşsın lütfen.
Motosikletin çoğu yerinde Bajaj etiketleri mevcut.