Fotoğraf koymayacağım. Fiyatlara olan şaşkınlığım ile gezdim tüm fuarı. Aklımda kalanlar köşesi ;
Suzuki ;
gsxr 1000 f çok iyi duruyordu standda. Tam bir Suzuki.
Sv 650 göremedik, ilerleyen günlerde fuarda olabilirmiş.
Vanvan 200 fiyatı var kendisi yok. Yahu Inazuma F modeli 17,950, süpersiniz devam .
Honda ,
Cbr 500r yeni kasa videolarda gördüğüm kadar iyi bir rütuşlama ile tasarımı göz alıcı. Ama o paraya babayarro satar.
Diğer motorlarına bakmadım, Africa Twin'den de anlamam zaten.
Yamaha ,
Lanet olsun dostum senin sorunun ne ha ?? Abs sistemini 8bin TL 'e mi malediyorsun ? Senin de kallavi zamlarının da canı cehenneme !
Kawasaki ,
Beyaz ağırlıklı renklerle donatılmış, Z ve Ninja serisini beğenmedim.
Er6 f gönüllerin şampiyonusun :cat: Asalet akıyor aletten.
Klx 250 4700 Euro fiyatı ile uygun.
Royal Enfield 500 ,
Bu motoru ben tasarlasam böyle güzel tasarlayamazdım, benim beğenimi benden iyi tahmin eden bu adamlar 7bin Euro olarak çektikleri fiyatla benim maddi durumuımu tahmin edememiş.
Seko'nun dediği gibi en fazla bir iki kot dükkanının vitrininde dekor olarak sergilenirler.
Ekipman kısmı ,
Tam bir fiyasko. 480 TL'ye aldığım kaskın fiyatını soruyorum abi 800 TL ama % 20 indirim var diyorlar. Komedisiniz Motomax.
Eli boş döndüm,
Malumatum bu kadar.
Şans eseri ve ilk defa karşılaştığımız Gp 500- 1st'e selamlar
Suzuki ;
gsxr 1000 f çok iyi duruyordu standda. Tam bir Suzuki.
Sv 650 göremedik, ilerleyen günlerde fuarda olabilirmiş.
Vanvan 200 fiyatı var kendisi yok. Yahu Inazuma F modeli 17,950, süpersiniz devam .
Honda ,
Cbr 500r yeni kasa videolarda gördüğüm kadar iyi bir rütuşlama ile tasarımı göz alıcı. Ama o paraya babayarro satar.
Diğer motorlarına bakmadım, Africa Twin'den de anlamam zaten.
Yamaha ,
Lanet olsun dostum senin sorunun ne ha ?? Abs sistemini 8bin TL 'e mi malediyorsun ? Senin de kallavi zamlarının da canı cehenneme !
Kawasaki ,
Beyaz ağırlıklı renklerle donatılmış, Z ve Ninja serisini beğenmedim.
Er6 f gönüllerin şampiyonusun :cat: Asalet akıyor aletten.
Klx 250 4700 Euro fiyatı ile uygun.
Royal Enfield 500 ,
Bu motoru ben tasarlasam böyle güzel tasarlayamazdım, benim beğenimi benden iyi tahmin eden bu adamlar 7bin Euro olarak çektikleri fiyatla benim maddi durumuımu tahmin edememiş.
Seko'nun dediği gibi en fazla bir iki kot dükkanının vitrininde dekor olarak sergilenirler.
Ekipman kısmı ,
Tam bir fiyasko. 480 TL'ye aldığım kaskın fiyatını soruyorum abi 800 TL ama % 20 indirim var diyorlar. Komedisiniz Motomax.
Eli boş döndüm,
Malumatum bu kadar.
Şans eseri ve ilk defa karşılaştığımız Gp 500- 1st'e selamlar
Son düzenleme: