2016 İstanbul Motosiklet Fuarı Resim,Duygu,Düşünce Paylaşım Başlığı

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
2016 İstanbul Motosiklet Fuarını ziyaret edenler fuar ile ilgili düşüncelerini,resim paylaşımlarını bu başlık altından yapabilirler.

Hudsonun indirimi hakkinda gidenler bilgi paylasabilir mi? 50% 60% indirimler gercek mi ve stok var mi? Tesekkurler.

2016 Fuar Fotolarını Buraya Alalım

Siftah benden

XkyZ03.jpg

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Mavisi kadar zengin ve albenili durmuyor tercih meselesi bence maviye göre basit kalmış.(r25 kullanmyorum)

Bence bu renk çok iyi durmuş.Bir de abs olaymış varyaa tek geçerdim tekk

Fuardaki beyler yoğunluk nasıl çok kalabalık mı resimlerden r25'in başı sakin gözüküyor :silent:

Tamda bu yaz r25 alıcam mavisinden daha iyi duruyor bencede :cat: ne zaman satışa sunulur acaba fikri olan varmı birde özelliklerde bi değişiklik varmı? :queen:

Bu sabah erkenden gittik. Fuar sakindi ögle ve öğleden sonra klasik tıklım tıkış oldu.
Bunlarda benim çektiklerimden birkaç kare.. :)))

haftasonu fuara gidip çin motorlarının resmini koyacam ben de , hayaller japon gerçek olan çin :queen:

Ben de bu sabah erkenden fuar gezen biri olarak, yazlık mont - kot vb. bir kaç şey daha alırım düşüncesi ile gittiğim fuardan boş dönenlerden biri oldum. Fuar öncesinde Kadıköy'den fiyat aldığım ürünlerin fuarda Kadıköy'den pahalıya satılması (belki de ilk gün diye) değişik oldu. Sadece Hudson standından yeni başlayan arkadaşıma, söyledikleri gibi %50 indirimli bir N86 aldık. Onun dışında nedense çok keyif alamadım fuardan.

Honda'dan Africa Twin'in fiyatını öğrenmek (Manueli için 44 küsür otomatiğinin de 47 küsür dediler) ve yeni kasa CBR500R süpriz oldu.

500R ve Asker Duke resmi de benden olsun.

6PQgEP.jpg

y5mYvL.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar