SEKO hocam
değerli yorumların için teşekkürler
tnt 25 için malzeme kalitesi hakkında söyleyebileceğin başka birşey var mı?
pazarlık ile en son 9300 e indiklerini söylediler ama gerçekten değer mi bu paraya...ki şu an için servis+parça fiyatları hala belli değil gibi
ayrıca tvs 200 bmw ile olan işbirliğinden ne kadar yararlanabilmiş, köklerini alan apache 150 den ince çizgilerle sıyrılabiliyor mu?
başlangıç için düşünenler hangi motorlara yürüsünler fuar yorumları bunlarda etkili olabilir
TVS'nin zaten malzeme kalitesi olarak sorunu yok. Bu motor da diğerleri gibi, belki biraz daha kaliteli denilebilir çünkü bundan inip RTR 180'e bibince bana malzeme kalitesi daha düşük geldi. TVS de en önemli sorun titreşimdi, bu modelde de videolardan gördüğü kadarıyla sorun giderilmiş durumda... Ayrıca motorda enjeksiyon var ve Pirelli lastikle geliyor (lastiklere bakmadım, görevlinin söylediğini iletiyorum), ABS yok. Bu haliyle bence 9600 TL etmez, ABS olsa edebilirdi. TVS bu kafayla ancak RTR 150, TVS Jupiter ve Wego satar o kadar. Bekleyin bu işten anlamayan bayiler yığsınlar motorları mağazalara, satamayınca sıkışıp 8000 - 8500'lere inerler. Gerçi o fiyata Pulsar da alınıyor.
TNT 25 için 9300 TL bence güzel rakam. Kalitesi ne kötü ne iyi, vasat denilebilir. Kalitesi derken genel işçilik ve plastiklerden bahsediyorum. Bence motoru, şasisi ve diğer aksamlarında sıkıntı yok, güzel motor.
Başlangıç için Titanic 150-S mutlaka değerlendirilmeli. Ayrıca Hero T-Sports'u da çok beğendim. Lifan'da KP 150 var ama fiyatı 6900'lere çıkacakmış dediler, o fiyata alınmaz. Bir de Bajaj NS150 var, 6300'e çok güzel motor. CFMoto NK150 de alınabilir, hatta aralarında en kalitelisi diyebilirim ama 7000 TL fiyatı ile adamı zorlar. YBR, CBF falan demiyorum herkes tanıyor zaten ama millet sıkıldı artık onlardan. Ayrıca bence yeni fiyatıyla YBR'ye 6 bin küsür TL verilmez.