2016 ilk sürüş ; "solo madrun" :)

Daha önce arkadaşlarla yaptığım sürüşü bu yıl tek başıma gerçekleştirdim. Yılın ilk günü yapılan bu sürüşe "madrun" (deli sürüşü) deniyor ama delilikle bir ilgisi yol tabii :)

Yer : İstanbul
Sıcaklık : + 3 derece
Rota : Dragos - Sahil Yolu - Caddebostan - Fenerbahçe - Pendik - Dragos
Toplam Kilometre : 38
Süre : Molalarla birlikte 1 saat 20 dk

Eve dönünce motorun üzerindeki ilaçlı çamuru temizlemeyi unutmayınız :)

pbIlhMrcj

p8qFT8Nfj

p8xq7NoFj

hlfKKeL9j

p81dY6H6j

hlIgn60Oj

p8Bb1RYlj

paOMa0vij

p82xeDVIj

Sti

Tebrik ederim,motorlari yatirmayip,kar kis demeden gezmek zor bi is,kazasiz belasiz surusler dilerim

bende bugün çıkardım ama mahalle aralarında yollar kar dolu olduğundan ana caddeye çıkana kadar anamdan emdiğim süt burnumdan geldi,10-15 defa motoru yatırma tehlikesi atlattım,ama zar zor tutabildim,,ana caddelerde problem yok ancak mahalle araları berbat durumda,,tin tin işimi görüp mahalleye tekrar geldiğimde aynı sorunlarla tekrar boğuştum

shadowmaster fotolar görünmüyor bu arada

Son düzenleme:
Hem bilgisayar hem mobil cihazdan kontrol ettim ama ne olduğunu anlayamadım arkadaşlar, kimileri görebiliyor ?

Tebrikler. Hakikaten madrun sürüşü.:cat:
Resimler görünüyor. Tarayıcı, Firefox.

Sevgili shadowmaster, çok karizmatik bi abimizsin. Tebrikler ve selamlar :)

Sti

Mobilden giriyorum,chrome tarayicidan,fotolar gayet net bende

Fotolar enfes, sürüşun adina da kendisine de bayildim, bu yollarda motor sürme cesaretine de hayran kaldim.

Yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar. "Madrun" dünyada kullanılan bir kavram. Yeni yılın ilk günü motor sürme felsefesinden geliyor. Sürüş için cesaret ve kararlılık elbette önemli. Bunun yanında, mekanik olarak bakımlı bir motor, full koruma ekipmanlar ve elbette tecrübe gerektiriyor. Umarım bir gün hep beraber sürmek kısmet olur :)

Son düzenleme:
Abi motorun çok güzel, yaptığın iş daha da güzel. Cesaretinden ve motorcu ruhundan dolayı kutlarım. \m/

bu madrun olayını önümüzdeki yılbaşı bende yapayım bakalım :)
O kadar zamandır tanışıyoruz bir tek şu olayı anlatmadın bana :) neyse aklıma yazdım bu olguyu,2017 ye artık :)

Yorum ve beğeniler için tekrar teşekkürler. Mesajdan motosiklet eğitimim ve sürüş tecrübem için gelen sorular için toptan yanıt vereyim. 12 yıldır A2 ehliyetim var. Honda GS2-3, İngiltere'den IAM ve OMM'den ARA Kontrol ve YOL eğitimlerim var. 125 CC ile 1.200 CC arasında scooter, enduro, touring, sport touring ve son olarak cruser türünde 7 farklı motorla + 140.000 km sürüş tecrübem mevcut.

DKN

madrun rallisinde finish çizgisine düşmeden varan kimler oldu herkes gittiği mesafeyi yazsın bakalım ::coool::

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar