2016 CBR 600 RR görüşleriniz!!!

On kısmı çok sert hatlara sahip ne bilim hoşuma gitmedi gibi onun dışında grafiti leri guzel

Honda tüm motosikletlerini mi yeniliyor noluyor ya ? Önce 250rr sonra 500r sonra da 600rr hayirdır İnsAllah :)

Honda hepsini mi yeniliyor bilmiyorum ama bende 2014 repsol var.. Bu vidyoyu izlerken heyecanlanmadım desem yalan olur.. :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
2013 ten gelen ayni kasa. Sadece yeni renkler gelmis. Bu renk olmamis bence.

Motosikleti
600RR
onca para veriyosun şu sinyallere bak insan gömme sinyal yapar birde yüksek hızlara çıkacaksın ??

Bir ducati havası sezen tek ben miyim :)
Özellikle kırmızısı cok hoş.
images

Bilmiyorum dostum grafitiler hoşuma gitti sanırım birde bjkli olmanın etkiside var galiba :)

Yeni kasa değil yeni renk bu. Eski kasalar daha asi olsa da bu kasa çok seksi. Renk hoş değil karmakarışık ve detayları öldürmüş. Repsol veya siyah forever. Honda kasa yenileyeceğine göstergeleri elden geçirsin. Mondial göstergesi daha işlevsel.

ya abi biri acıklasın allah askına şu motora şu aynalar yakısıyormu ya :santa: motorun önü çok sert bi biçimde yapmıssın feci duruyor ama aynalar ayı gibi kalmış motorun üstünde bu ne biçim bi saçmalıktır ya sürekli aynı aynaları kullanıyor mühendisler motoru baştan yaratıyorlarda aynaları nie ellemiyorlar şaşıyorum. aynı şey sinyaller içinde geçerli.:pr::farao:

2013 te piyasaya çıkartılan kasaya devam, ne abs, ne çekiş kontrol, ne quickshifter zaten gerek duymuyorlar bunlara.

Rengi değiştirmişler, çok iş yapmışlar :queen:

2013' de 600rr ın fiyatı sanırım 30 bin TL civarındaydı. Şu an 39 bin TL.

Seneyede en azından 2 bin daha çaktılarmı işlem tamamdır. Nasılsa değişik renk getirdiler ya.

Yanlız şuna kuşkunuz olmasın satacaklarda...:wiinkk:

ahe

az daha koyar ybr alırım:flower: abi değişen ne renk hariçi ben onu anlamadım. Hondadan atak bekliyorum yamahadan r25 tokatı yedi inş şamar oğlanına dönmez şaçma sapan fiyat artışı yapıyolar ben geçiçem lan hondanın başına fiyatı 13,000 çekiçem michelin lastikli olarak satıcam sinyalleri gömerim aynalarıda ninja300 gibi kilikli yaparım yok satarım :queen: hahhahaha

Evet sinyal ve aynalar üzerinde pek kafa yormamışlar ama zaten sinyal gömme led yapılabiliyor çok uygun bir fiyata sadece aynalar hoşuma gitmedi benimde.. Benim konuyu açarken merak ettiğim aslında göstergeler vs. üzerinde ki küçük değişikliklerdi. Acaba vites göstergesi eklendimi yada absli versiyon gelecek mi? Bu tarz şeyleri merak ediyorum yoksa zaten çoğunuzun dediği gibi kasa aynı renk değişik.. Ama lansman daki renkte yakışmış be ya :)

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Honda spor tip motosikletleri Türkiye'de Avrupa ile neredeyse aynı fiyatlara satıyor. Bu nedenle rakiplerinden bir adım önde.
Henüz fiyatlar güncellenmedi ama 2016 cbr 600 rr sanıyorum Fransa'da 11 bin ile 11.500€ arasında bir fiyatla satışa çıkar. Bütün 600cc sporlar üç aşağı beş yukarı aynı fiyatta.
Fakat iş Türkiye pazarına gelince işler değişiyor.
Avrupa'da aynı fiyata satılan bu motosikletler Türkiye'de birbirinden çok farklı fiyatlara satılıyor.
Haliyle Honda avantajlı bir konuma geçiyor.

Honda spor tip motosikletleri Türkiye'de Avrupa ile neredeyse aynı fiyatlara satıyor. Bu nedenle rakiplerinden bir adım önde.
Henüz fiyatlar güncellenmedi ama 2016 cbr 600 rr sanıyorum Fransa'da 11 bin ile 11.500€ arasında bir fiyatla satışa çıkar. Bütün 600cc sporlar üç aşağı beş yukarı aynı fiyatta.
Fakat iş Türkiye pazarına gelince işler değişiyor.
Avrupa'da aynı fiyata satılan bu motosikletler Türkiye'de birbirinden çok farklı fiyatlara satılıyor.
Haliyle Honda avantajlı bir konuma geçiyor.

2015 USA fiyatı yanlış hatırlamıyorsam 11400$ dı. ABS li model için +1000$ ödüyordun galiba.. Dolar kurunu baz alırsak 10.000 TL gibi bir fark oluyor Türkiye arasında buda aslında bence büyük bir fark..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar