Sonunda hondanın tahtı için yamaha ve ninja kapışacak bu sene.Benim hoşuma gitti 
E-TEKÝN;3531186' Alıntı:Honda eski Afrika twin transalp cbf 500 600 gibi motorlarýn saðlamlýðý yla un yapmýþ bir firma ve bunun ekmeðini yedi yýllarca ama artýk o saltanat bitti,
E-TEKÝN;3531768' Alıntı:Bursa'da da tek servis var evlere senlik, servisin sahipleri çok ters adamlar cbf 150 varken çok asindirdim kapýlarýný
artık 2008 cbr 250 lere 10.000 isteyenler düşünsün.
müstahak. yamahaya tebrikler. :queen:
r25 1,5 cbr gücünce olduğuna göre , hondanın 0 ının ederi 10.000 e düştü benim gözümde. :queen:
Ben büyük motordan vazgeçtim honda cb 650f alıcaktım 5. motor olarak biraz birikmişim vardı ona dokunmucam şimdi kredi çekip r25 alıcam...
Sipariş alıyormu bayiiler şuan?
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:36 ----------
Bu arada anadolu yakasında düzgün servisi olan bi bayii tavsiye edermisiniz bi kaç yeri aradım bugün artist artist konuşuyolar sert cevap veriyorlar biraz gıcığıma gitti açıkcası.
Ben büyük motordan vazgeçtim honda cb 650f alıcaktım 5. motor olarak biraz birikmişim vardı ona dokunmucam şimdi kredi çekip r25 alıcam...
Sipariş alıyormu bayiiler şuan?
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:36 ----------
Bu arada anadolu yakasında düzgün servisi olan bi bayii tavsiye edermisiniz bi kaç yeri aradım bugün artist artist konuşuyolar sert cevap veriyorlar biraz gıcığıma gitti açıkcası.
Yamaha TR gerçeği ile yüzleşme vakti geldi....:wiinkk::bounce:
motorlar güzel çok güzelde keşke altına yazmasalardı %18 kdv %37 ötv diye yine moralim bozuldu %55 vergi veriyoruz yuh ya yarıdan fazla.....
Yahu bu mt09tracer in fiyatında bir acayiplik var. Bu fiyat verilmez buna. Yeni versys on numara
Yok yok yukarda bir arkadaş da aynı konudan den vurmuŞ. Mt09 ile mt09tracer arasındaki fark tr de daha fazla gibi. 30-31 e kadar eywallah denirdi de 34 fazla be. Bakalım yeterince satabilecek mi kullanıcılar memnun kalacak mi? Yekten atlamak mantıksız bu fiyata. 25 e versys canafar gibi. Yaza doğru 2. El tracer da alınabilir fuardan versys de. Fiyat böyle olacaksa alternatifleri degerlendirmemek olmaz
Tracer için 30 iyiydi. mt09 ile 4000 bin tl lik grenaj ve diğer özellik farkı gayet makul aslında ama 8000 lik fark yok.