2015 TREND FORUM MESAJLARI (KOLAJ)

Güzel bi konu olmuş emek harcanmış sonuçta her ne kadar Print screen özelliği kullanılmasa da :mrgreen: başka fotolar da eklenebilir güldüğüm çok fazla yorum var :cat:

2015 yılında araniza katildim evet oncekide gayet başarılı ben devamli sigorta ve wd 40 olayıni dillendirilmesini farkedince yil sonu 2015 şunu bir degerlendirelim dedim ;))

Kendimce hic bilmeden isteee olee
Tsk ederm ustad ;))

Motosikleti
BWS 100
Anaa bunda emek çok çok fazla. :mrgreen:

Eline sağlık

Son düzenleme:
valla pişman oldum üstad moderatöre mesaj attım mesajımı sil diye yanlış mesajı sildiler :silent:
uzlaşabiliriz :cat:

hakkımdaki forum foto hallerim :)

gZjlY3.jpg

PPv3a9.jpg

alper nerde, lucas buralarda mı :)) 3 4 ustte kuryeli bir bagyaaan foto su var kaldırır mısınız huehuehue

face mace walla fotolarını bulucam seninle işim bitmedi :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
forum yine hamama dönmüş

çok özür dilerim pc bilgim sıfır..
elimden geldigince..
yardımcı olacak arkadaşlara konuyla ilgili açığım her daim..

Forumda o kadar gezinin, resimleri kesip yükleyin ama ekran görüntüsü almak için hiç araştırma yapmayın, üşenin. Ne büyük bir tezat.

Print screen'i boşverin; faststone capture, snapchat gibi programlar kullanın, çok pratikler. Özellikle faststone.

Biz trolüz :queen:

ooooo göbeğime laf atılmış.

::cheeeeer::cheeeeer::cheeeeer

::pokey::::facepalm::::gazla:::king::king:

Forumda o kadar gezinin, resimleri kesip yükleyin ama ekran görüntüsü almak için hiç araştırma yapmayın, üşenin. Ne büyük bir tezat.

Print screen'i boşverin; faststone capture, snapchat gibi programlar kullanın, çok pratikler. Özellikle faststone.

hiçbir sosyal medya kullanmıyorum

What does snapchat mean modundayımdır? sevgilimin telini elime alıp aaaa instagramda bir kalp geldi bu ne diyebilirim örneğin :)

forumdan baska sosyalliğim yok, biz motorcuyuz olumm dışarıda yaşamak varken takılmıoruz sanala :)

iyi ki telefondan çektik yaaa ne abarttınız basitti çek çek koy :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar