2015 Motosiklet Fuar Çekilişi - Triumph ve KTM sizin olabilir.

Moto Bike Expo motosiklet fuarını ziyaret edenleri motosiklet ve bisiklet kazanma şansı bekliyor.

Motosiklet fuarı girişinde size verilecek çekiliş kuponlarını doldurup fuar alanındaki çekiliş sandığına atanlar arasında yapılacak kura çekimiyle Triumph ve KTM kazabilirsiniz.

Motosiklet fuarı çekiliş sonuçları fuar sonrası motosiklet.net'de duyurulacaktır.

İşte çekiliş ile kazanabileceğiniz hediyeler: Triumph Street Triple, KTM RC 200 ve Bianchi, Ghost, Lapierre ve Carraro marka bisikletler.

Ekli dosyalar

• 2015-motosiklet-fuari-cekilis-sonuclari.jpg
    2015-motosiklet-fuari-cekilis-sonuclari.jpg
    70.6 KB · Görüntüleme: 43,261
Bu iyi oldu. Fuarda motor alacaktim ustune bir de bu cikinca iki motor fazla gelir. En iyisi almayim. Hediye Triumph la idare ederim :)

Fuara gidip bilet yüzünden girememzlik durumu olur mu?
Kesin giriş yapabilir miyiz şehir dışından geliyoruz. Tşk.

Sanirim 25Tl gibi bir fiyati vardi biletin. Hadi bulamadin, yanci olamadin. Bedeli mukabili rahat girebilirsin.

Kanaatimce ikiside Türkiye'de en az satılan motorlardan ve bu yüzden çekilişle veriyorlar. Yetimlensin yavrucaklar hesabı :D

geçen sene bi kaç facebook sayfasında çekiliş oldu. hatta bana da çıkmıştı ama biletler elime fuardan 4 gün sonra ulaştı :D

Valla arkadaşlar diğerlerini bilmem ama KTM RC 200 bana çıkacak, çıkmalı. Yoksa bu sene de millet 2 teker, ben 2 ayak üstünde ;))

Arkadaşlar fuar nerde, ne zaman, ne kadar sürecek, kısa bi bilgi verebilir misiniz?

Teşekkürler şimdiden

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar