Benim anladığım;
Motorunuza 36.000 TL değer biçmişler. Hasarlı haline de 23.299 TL ye müşteri bulmuşlar. Kalan 12.700 TL nin %75 ini yani, 9.525 TL yide size nakit verecekler. Böylece toplamda elinize 32.824 TL gibi bir para geçecek. Bu arada motorunuzu alacak kişinin 23.299 TL lik teklifi 26.05 tarihine kadar geçerli.
Çok geçmiş olsun.
Yalniz teklif 26 sina kadar geçerli unutmayın.
Yazıdan da anlaşılan bu, mantıken olması gereken de bu. 23.000 TL ye alıcı bulunmuşsa, demek ki hasar 12 bin küsur TL. Onunda %75 ini verecekler. Hakkınızda hayırlısı diyelim.
ilginiz icin tesekkür ederim yarın cıktı alıp bi kac sigortacıya gösteriyim durumdan herkesi haberdar ederim iyi aksamlar
Direk dava aç, fiziksel ve ruhsal yiprandigini belirt, yolda yuruyemiyorum, butun arabalar ustume geliyor de, geceleri ruyalar goruyorum de olay yuzunden yola hic bir sekilde cikamiyorum de, bir piskiyatristle anlas hemen teshis, rapor, agir ilaclar baslasin kagit uzerinde, is gorememezlik raporu al, evde esin yada annen sahitlik yapsin, mahkemede kocam hicbirsey yapamiyor, aile huzurumuz bozuldu, hayatimiz mahfoldu diye aglasin zirlasin kendini yerlere atsin, iyi bir avukatta bulursan o sana bunlarin yolunu gosterir, cok keyif alirsin ugrasirken tazminatin yaninda, karsi tarafin cektigi cileyi izleyip keyiflenirsin.
Benim ayni sey basima gelse iyi bir avukat tutar, bir doktor bulur,para yedirir bir kolpa yaparim varya karsi tarafin iflahini keserim zevk icin.
:mrgreen:
Bazı insanlar hiç olgunlaşmıyor galiba.. Tabi karakter de önemli. Kaç yaşındasın?