egzozun bacadan farkı yok ve pulsarın 300cc lik versiyonu olmuş![]()
Pulsar mı lan o ?
Bu fiyat politikasıyla honda almam arkadaş. Gider Suzuki'ye Kawasaki'ye binerim. Hiç olmazsa zımba gibi karakterli motor. Hem kalitesini tartışmaya gerek yok. Şimdi servis diyenler çıkar. Onlara da cevabım geçen günlerde Suzuki inazuma kullanan birisinin arka jantinin boyası atmıştı. Servis Japonya ya fotoğraf atıyor. Adamlar direk yeni jant göndermişti. Facebook'ta inazuma grubunda var bu dediğim olay.
Pulsarın japon akrabası
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:22 ----------
İnazuma çok güzel motor mercedes gibiAma yakıtının diğer 250'liklere göre biraz daha fazla olması oda pek ekonomik olmuyor .
Vayy be sen çok yaşa PULSAR 200, bu günleride görecekmişimiz meğer, dünya tersine döndü ağa.
Eyy bajaj vakit kaybetmeden CS400 nakedini çıkartta alem motur görsün.
bende amin diyorum cbr 250 ye vites göstergesi hadi vitesi boşver 4 lü flaşör bile koymayan ( benim 1700 liralık mondial de 2. side vardı )honda alsın ....... yı
Böyle işe yarar motorları Türk milletine begendiremez. Dolayisiyla turkiyeye işe yarar motorları getirmiyor. Tüketiciye givenemiyor galiba. Yada bizi adam yerine koymuyor. 3. Dünya ulkesi gibi muamele ediyor. Ne bileyim türkiyede yerleşik bir motosiklet kültürü yok zaten.
Dostum sen buna honda demissin ama bu bildigin bajaj olmus...
Yuru bajaj kim tutar seni
Bu vergiye rağmen 250cc yerine 300cc getiren hondanın aklına yanarım.
Hele hele tecrübesi olan birinin MT07 varken buna 17.000 TL verenin aklına şaşarım![]()
CBR 250R (249cc) Yurtdışı satış fiyatı 4.200$ - Türkiye satış fiyatı 13.500TL
CB 300F (286cc) Yurtdışı satış fiyatı 4.000$ - Türkiye satış fiyatı tahminimce 13.500 - 15.000TL arası olur.