2015 Bajaj NS200 Alınır mı?

Cümleten hayırlı akşamlar, iyi bayramlar.

Şu siralar motosiklet alacağım ama temiz bir 2015 ybrye 6000tl gibi bir fiyat vereceğime 1500 daha koyup ikinci el ns200 alabilirim diye düşündüm.

Genelde ilandakiler düşük km. Neden kullanmadan satıyorlar bu motorları? Ayrıca 2015 modellerin kronik bir sorunu varmıdır? Sorunlarla uğraşmak istemiyorum.
Saygılar

Ben bir kaç ay önce aldım 2015 model 5000 km'de ve gayet de memnunum. Bütçe meselesi.

Ben bir kaç ay önce aldım 2015 model 5000 km'de ve gayet de memnunum. Bütçe meselesi.

Kronik olarak krank kırma sorunu varmış ve birsuru kronik sorundan bahsediliyor kullanıcı sayfasında o yüzden şimdilik vazgeçtim gibi. Yorum için teşekkürler

Kronik olarak krank kırma sorunu varmış ve birsuru kronik sorundan bahsediliyor kullanıcı sayfasında o yüzden şimdilik vazgeçtim gibi. Yorum için teşekkürler

Bende daha dun ns200 ilanlarina baktim. İstisnasiz her ns200 2015 modelinde gosterge garantiden değişmiştir km aslinda su kadardir diye bir ilan aciklamasi gordum dikkatimi çekmişti. Dusuk km olmasi bundan sebep olabilir.

bende eski modellere bakıyordum ancak yenisi baya yakışıklı olmuş renk vs de. bide abs var tabii kartla falan yeniyi almaya çalışmak daha mantıklı gibime geliyor

bir tane krank kırma lafı geçen bir yoruma ben rastlamadım ancak krank bilyası dağıtan birkaç arkadaş var lütfen ne alırsanız alın ama mesnetsiz iddaalarda bulunmayın.Hayırlı bayramlar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar