2015 A2 ehliyet fiyatları ve yeni yasa ile ilgili bilgisi olan bakabilir mi?

Merhabalar, bu gün benim doğum günüm :) 98 doğumluyum ve A2 ehliyet almak istiyorum. Ortalama bir kurs ne kadara patlar? Mesela bana ortalama fiyat olarak, kurs şu kadar yazılı sınav harcı şu kadar direksiyon sınav harcı şu kadar diye bir liste çıkartır mısınız? Birde ben bu sene hemen alıp, 23 yaşıma kadar beklemek istemiyorum. Şimdi en yakın zamanda ne zaman başvurulur yani en son bu yeni yasaya takılmamak için tarih nedir, acele etmeli miyim? Benim 5000 lira bütçem var. 1000 liraya ehliyet ve kaskı almak istiyorum, kalan paraya ise scooter. Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler, herkese iyi forumlar ve sürüşler.

Ekleme: Gönül isterki Honda PCX 150 alayım ama çok pahalı :( Öğrenciyim, babamı bu bütçeye bile zor ikna ettim. Babam mondial gibi motorlar falan al diyor, 1500 liraya falan varmış. Biliyorum onları alırsam çok sıkıntı olur, babama motorla ilgili masraf açtıkça iyice söylenir. 5000 lira bütçe koparttığıma şükrediyorum :)

Ekleme 2: 1000 liraya ehliyet (tüm masraflar dahil, olarak) ve sağlam böyle sertifikalı bir kask alabilir miyim? Güzel kasklar çok pahalı mıdır? Mesela 200 liralık kasklar nasıldır?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar