2014 Z800

Slm arkadaşlar sinenize yeni üye oldum herkese merhaba. Dün yeni motorumu teslim aldım . 2014 Kawasaki z800. daha öncede 2006 da aldığım z750 modelim vardı . sonrasında farklı marka ve modellerde sürdüm ama SS biraz yordu beni o yüzden evli olduğum için ve tork sevdiğim için Z ye dönüş yaptım. Resimlerini paylaşıyorum ,merak ettiğiniz konularda ve detaylarda yardımcı olmak isterim merak edenler yada araştıranlar için. umarım hayırlı olur inşallah. herkese dikkatli ve sağlıklı sürüşler

http://hizliresim.com/pg[/imgxJ1bNj]
xJ1bNj.jpg
[/url]

Kaynak: http://www.motordelisi.com/forum/motordelisi-genel/101590-kawasaki-z800.html

En sevdiğim model ve tarzı olan bi motor. Hayırlı olsun Allah(c.c) hertürlü kazadan beladan uzak tutsun. Güle güle kullanın. İnşallah bizede nasip olur :)

hayırlı ugurlu olsun harıka bır makına.param yetse 2.el alacam ama yetmıyor malesef.yeşil rengi ve 113 ps olanı kalbımde yani.bir harıka

güle güle, kazasız belasız kullanın :)
ayrıca foruma da hoşgeldiniz

Hayırlı olsun. Kazasız, belasız, bol keyifli sürüşler dilerim...

Kazasız güzel günlerde kullanırsınız umarım aramıza hoşgeldiniz bu arada :cat:

hayirli olsun :) makina resmen harika :)

mt 7 böyle dursa keşke gerçeğini gorseydik bi

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çok kaslı bir motor yakından gördüm 10 numara 5 yıldız ömürlük güle güle kullan kazasız belasız hırsızsız günlerde
beni kesmez bu abisi z 1000 sx olucak ileride kısmetse :))))

Hayırlı olsun benden demesi caddede çok gezme göze gelirsin , ilk iş nazarlık + bir gariban doyurmak olsun .

hayırlı ugurlu olsun harıka bır makına.param yetse 2.el alacam ama yetmıyor malesef.yeşil rengi ve 113 ps olanı kalbımde yani.bir harıka

inşallah Allah sizede versin dostlar , bu aldığımda 113ps olan versiyon, bitane siyah ve bi tane yeşil kalmıştı stokta tercihim siyah oldu , yaşadığım şehirde 2 tane yeşil vardı farklı olsun istedim

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:08 ----------

çok kaslı bir motor yakından gördüm 10 numara 5 yıldız ömürlük güle güle kullan kazasız belasız hırsızsız günlerde
beni kesmez bu abisi z 1000 sx olucak ileride kısmetse :))))

teşekkürler gerçekten resimdekinden cok heybetli fena hırçın bi makine, Allah korusun .

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:11 ----------

Herkese teşekkürler arkadaşlar , umarım Allah herkese nasip eder istediği motoru . Kazasız belasız sürüşler sizinle olsun

Kawa çok beğendiğim tasarımlar yapıyor. Transformers ayni:) Z Serisi müthiş. Güle güle kullan:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar