2014 Ybr 125 esd Türkiye Modelleri

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
çok büyük değişiklikler var mesela karbüratör koymuşlar birde egzostun orada acayip bişi var plastikimsi..

haa unutmadan 150km/h falan da yapıyormuş. anahtarına falan kapışmaya girilirse özel bir turbo açıyormuş motor hissi kablel vuku ile :santa:

0ynp.png

valla ben eksoz ve ön fren haricinde bir değişiklik göremedim... diger herseyi 2011 modelleri ile aynı :(

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
5 sene eşek gibi binersin zarar etmeden satarsın motoru bunlar... anadoluda çok hastaları var..

benim gözümde cbf150 den daha üstün.. orası başka..

ön fren de değişmemiş pardon yani aslında bunlar bize 2011 modeli 2014 diye iteleyecekler :D buda benim kullandığım kuba kr 139 modeli satıp orjinal yamaha ybr alayım dedim fakat vazgeçtim sanırım çünkü bir farkı yok eksoz haricinde :)

2013 Eğzozları daha güzel duruyordu bence :farao:
Arka stop Led yapsalar güzel durabilir.

Eski bir YBR kullanıcısı olarak benim hoşuma gitti.
Bu segmentte kendini kanıtlamış bir motor için radikal değişiklikler pek iyi gelmez.
Hali ile makyajlayıp tekrar tekrar piyasada... Asıl mühim olan sağlamlığından ödün vermesinler.
Bir arkadaş eksozun daha kötü olduğunu belirtmiş fakat kullanım açısından bu şekilde daha iyi olduğunu ben bizzat yaşadım. (rüzgarla gelip eksozuma yapışan poşetle)
Gerçekten de fotograflarda olduğu gibi gelirse , ben hemen bir tane alırım.

aradaki farklar küçük olduğu için kullanıcılar anlıyor sadece aslında ufakta olsa değişiklikler var

kaç kere dedim şu motoru bisiklet gibi yapmayın diye bak gene söz dinlememişler

Avrupa'da bu motorun senelerdir enjeksiyonlu olanı satılıyor, bunlar hala biz eşek yerine koyuyorlar. Bir de custom modeli var ama nedense onu da getirmeye niyetleri yok.

Avrupa'da bu motorun senelerdir enjeksiyonlu olanı satılıyor, bunlar hala biz eşek yerine koyuyorlar. Bir de custom modeli var ama nedense onu da getirmeye niyetleri yok.

İyi ki ybr almamışım, dünyanın parasını verip bir de sıfır lastikleri değiştirecektik.
Çakması canavar gibi, nerdeee o eski ybr ler diyenlere.. Hem vites göstergesi bile koymuşlar daha ne.. Hee ısıtmalı karburatör mü? 5 dereceden daha düşükte jigle gerekiyor. O sıcaklıklarda da zaten çoğu bırandayı örtüp sezonu kapatıyor.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ybr giderek daha TIRT bi hale geliyor
forever apache

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
en azından bizim motorun çakmaları yok
kubayı ybr diye yedirirler
zaten ikisi de aynı kalitede
TIRT
forever apache

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar