2014 Motosiklet fuarı için bilet

Arkadaşlar motosiklet dergileride fuar bileti veriyor. Fakat bu sene başka bir uygulamaya geçilmiş. Davetiye perşembe ve cuma günü geçerli.Cumartesi ve pazar günü %50 indirimli yapılmış. Orjinal olan kırmızı renkli, sarı renkli olanı dergiler dağıtıyor.
Herkese iyi fuarlar olsun inş.

Evet dergi veriyor dün migrosda vardı 8.5 tl hem dergi hem bilet daha ne olsun

Macit250 Hangi dergi ve dedikleri gibi haftasonu ücretsiz giriş mi yoksa %50 indirimli mi?

Macit250 Hangi dergi ve dedikleri gibi haftasonu ücretsiz giriş mi yoksa %50 indirimli mi?

Motoron dergisi. Verdikleri bilet perşembe cuma'ya ücretsiz giriş hakkı veriyor. Haftasonu içinse %50 indirim olarak kullanabiliyorsun.

edit

Bu arada verdikleri bilet iki kişilik. Tek dergi alıp arkadaşınızla gidebilirsiniz.

Son düzenleme:
Hafta içi gidiceksiniz o zaman ,senede 1 kez değilmi abi kaytarın gitsin işte :D

her konuda oldugu gıbı bu konudada polemıkler fazlasıyla mevcut. kardesım moto dergısı al hem dergı hemde bıletın bedavaya gelıyor. ıstanbulda olup katılmayı cok ısterdım.

Hudson deriye mail atarak mı aldınız bileti detaylı anlatırmısınız? :)

Tabikide anlatırım ,öncelikle hudson deriyi aradım bilet var mı diye sordum var dediler , hudson deri şirinevler mağazasına gittim orda hem haftasonu hem hafta içi biletleri mevcut :)

Önemli not : bilet işleriyle sadece şirinevler mağazası ilgileniyor
Daha önemli not : gitmeden önce hudson deri şirinevleri ararsanız iyi olur
Daha da önemli not : biletin üstünde mühür var mı diye kontrol edin girişte sorun çıkmasın :)

Agv

arkadaşlar motoron dergisinde kaç adet bilet var ona göre alacağım? 2 tane var mı iki kişi için

Arkadaşlar motoron dergisi 1 adet bilet veriyor ama üstünde 2 kişilik yazıyor.hafta içi giriş için ücretsiz hafta sonu için %50 indirim içindir yazıyor.

Tabikide anlatırım ,öncelikle hudson deriyi aradım bilet var mı diye sordum var dediler , hudson deri şirinevler mağazasına gittim orda hem haftasonu hem hafta içi biletleri mevcut :)

Önemli not : bilet işleriyle sadece şirinevler mağazası ilgileniyor
Daha önemli not : gitmeden önce hudson deri şirinevleri ararsanız iyi olur
Daha da önemli not : biletin üstünde mühür var mı diye kontrol edin girişte sorun çıkmasın :)

teşekkürler :rendeer: hudson deriyi aradım yarın gidip bileti alıcam

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar