650 lik naked olanın videosunu izledim, yuh diyorum, 2006 kasa ER6 yı direk kopyalamış adamlar, şase, arka maşa, motor seri nosu yazan yer bile aynı, alttaki plastik sakal bile aynı. Bildiğin kopya olmuş alet, iyi, güzel, kopyaladın da bakalım ne kadar dayanıklı olacak senin motorun? Bu arada euro sağolsun, ER6 21.5 gibi bir fiyata geliyor. Yine de bunun fiyatına temiz ikinci el alınabilir. Bir de herşeyini kopyalamışlar ama aletin kuru ağırlığı 190 küsür kilo, 2006 er6 da bu rakam 174 gibi birşeydi, Aynı motoru, bence daha kalitesiz parçalarla yapmış olma ihtimalleri yüksek ama ağırlığı niye daha fazla onu anlayamadım.
Diğer touring versiyonu da bildiğin Deauville yahu, tabii o daha fazla sırıtıyor çıplak versiyona göre. Alana engel olmayayım ama bu motorları almayı mantıklı bulmuyorum, çinli dediğin motorun en büyük avantajı, hatta bana göre tek avantajı fiyatıydı, onu da kaybederse bence bir anlamı kalmaz.
Diğer touring versiyonu da bildiğin Deauville yahu, tabii o daha fazla sırıtıyor çıplak versiyona göre. Alana engel olmayayım ama bu motorları almayı mantıklı bulmuyorum, çinli dediğin motorun en büyük avantajı, hatta bana göre tek avantajı fiyatıydı, onu da kaybederse bence bir anlamı kalmaz.