Hepside Balanslı bunların 1 bardak suyu koy titreme yapmaz görmeden karar vermeyin ocakta bayilere gelir
Bütün Bisikletcilere Vermişler Mondial Bayiliğinimondial çıtayı yükseltiyor
önce servis kalitesini arttırsa ya
Yenilik iyidir.Alternatifler hele şükür çoğalmaya başladı.ybr-cbf muhabbetleri sıkmıştı artık.Bajaj ve hero da gelsin ortalık şenlensin.Mondialin parçaları ucuz,temin de sıkıntısı yok.Sıkıntı servislerinde ve ucuz diye motosiklet alan kullanıcılarında.7 yıldır kullanıyorum mondial.Servislerle pek işim olmaz,Gitsemde asla motoru onlara bırakmıyorum.İşim bitene kadar motorun yanından ayrılmıyorum.Birde en önemlisi aldığım motorun gücünü bilip fazlasını beklemiyorum.
ben 2011 yılında sıfır mc aldım sattım sonra 2013 yenı kasası olan mcx aldım. sıfır motorda arka salıncak hatası var. servis degiştirdı ama aynı sorun devam edıyor başka bır motorcu kaynak hatası var dedı. bu bırıncı hata ıkıncı hata ıse ön dısk sıkan somunlar sıkılmamış nerdeyse yerınden cıkıyordu hatır kutur dıye sesler cıkarınca ıkıncı gun ben fark ettım bu sorunları servıs görmeden okey verıyor test ettık dıyor daha neler neler. bır daha mondıale bulaşmamayı umuyorum ama sonucta bunuda sıfır aldıgım ıcın bır ıkı sene bınecegım mecburenaynı sekilde servisle 500 bakımından sonra işim olmadı, arada yedek parca lazım oldugunda gidip sipariş verdiriyorum stoklarında bile yok.
servislerinde adam akıllı usta da yok. motoru kasasından cıkartıp kuran usta test sürüşüne cıktıgında allahdan arkasına binmişimde
bana dediklerini deneyemedi.
test sürüşünde bu motor güzel tekere kalkar, iyi merdiven cıkar iner sen olmasan bakardım durumuna diyor.
gelde o servise motor emanet et ::cekic::