2014 Model Regal Raptorun 17.000TL'ye satılması :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yorum sizin...

an72Ed.png

Forumdan Uzaklaştırıldı
Alan olmayınca satanın... diye bir söz vardı. Benim yorumum bu yönde.
Tabi alan olursa ona bu sözü noktasız şekilde yazmayı tercih ederim oda ayrı.

bir ara elime regal raptor dd125 geçti honda cm125 klonu alt motor var, tüm türkiyeyi aradım bazı parçalar için ama nafile, distribütör bile getirmiyor siz düşünün gerisini

alanın elinde patlar

Motosikleti
Ducati Multistrada 950
Satanda suç yok, alanda suç var bence :) . Havalimanlarında 0.5Ltlik suları 10 liradan aşağı satmıyorlar nedense. Ama kimse çıkıp bir şey demiyor ve ya diyemiyor. Çünkü alan var ki satıyorlar. Almayın, almayalım..

Adama sorsana bildgimiz Regal raptor mu .hani şu çin malı olan diye , belki başka özellikleride vardır.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Adama sorsana bildgimiz Regal raptor mu .hani şu çin malı olan diye , belki başka özellikleride vardır.

Şerif Abi, arkadaş motosikletin yanında özellikle belirtmiş " koruyucu kılıf ile verilecektir " diye.
Şimdi sen daha iyi bilirsin, bu koruyucu kılıf konusunu ama bence pahalı olmasının sebebi bu olabilir.

Yildo -- Alan olmayınca satanın, aklına turp sıkayım -- şeklinde miydi o sözün doğrusu.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Ali abicim şimdi ne desem yalan olur, sözün devamlılığıyla alakalı.
Çok farklı sonlar ile yöreden, yöreye kullanıldığını biliyorum, sadece. İlk kim söyledi ve en doğrusu hangisi inan ki bir fikrim yok. Anonim bir halk değimi diye düşünüyorum.

Motosikleti
D400
garip bir durum ancak ülke piyasası ne yazık ki yüksek.

tabi satıcı kendi malına istediği değeri biçebilir bu en büyük hakkıdır orası ayrı bir konu, isterse 50 bin der.

Peki esas soru, satıcının ismini ve fotoğrafını afişe ederek rencide edilmeye calısılması etik mi?

Yani bu paralara cbr, ninja sl, gv250, daelim daystar falan var. Hiç mi piyasaya bakmaz bir insan.

Şerif Abi, arkadaş motosikletin yanında özellikle belirtmiş " koruyucu kılıf ile verilecektir " diye.
Şimdi sen daha iyi bilirsin, bu koruyucu kılıf konusunu ama bence pahalı olmasının sebebi bu olabilir.

ha diyor ki demir demire temas etmemiş :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Sen bu işi biliyorsun Şerif Titus. :rendeer:

Yani bu paralara cbr, ninja sl, gv250, daelim daystar falan var. Hiç mi piyasaya bakmaz bir insan.

Ben sadece o an ekranı görüntüsünü aldım, bende resim düzenleyici yok sende varsa sen karala düzenleriz.

Muhteremin birisi 2014 xmax 400 momo ya 32 bin tl yazmış 6000 km de. Sanırsın 1960 model klasik motosiklet satıyor. Yeni kasasını alırsın o paraya .Milletin aklıyla dalga geçiyorlar.

6 ay önce 9700 e sattığım motorumun aynısını almaya kalksam 13000 istiyorlar , hayret. 6 ayda %35 enflasyon mu yemişiz millet mi uyanık geçiniyor bilemedim.

Motosikleti
D400
30700 tl olmuş, "0" km si.

sıfırı üretiliyor muydu bunun, ben kalktı diye biliyorum.

normalde sıfırı 30bin olsa aletin ikinci elinin 17 olması düşük bile sayılabilir. Piyasa geneli %30 altına satış yapıyor en fazla ikinci elde.

Bence melek yatırımcı arıyor bu arkadaş.
Melek yatırımcı: anlamaz işten basar parayı. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar