2014 Kırmızı Yamaha mt07 çalındı

Merhaba,
2014 model Kırmızı Yamaha mt 07 Kadıköy'den çalındı. Plakası 35KA297'dir. Görenlerin 0532 427 29 96'ya haber vermeleri rica olunur.
Saygılarımla,
Erdem

Arkadaşlar motor benim çok sevdiğim bir arkadaşımın tanıdığınındır. Kadıköy hasırcıbaşından pazartesi sabaha karşı çalınmıştır.
Aşağıda fotoğrafı var. Yeni alınmıştır sadece bu fotoğrafı mevcut. (Arka maşada drift daily yazısı var)

V61dnj.jpg
[/url][/IMG]

Nasıl çalındı hocam ? Bi tedbir falan alınmışmıydı ? Bilgilendirinki bizde önlemlerimizi geliştirelim.Geçmiş olsun,umarım bulunur.

Geçmiş olsun inş bulurlar...

Çalanlarında Allah belasını versin!!!

Herkese teşekkür ederim. Gidon kilitliydi, disk kilidi de vardı. Polis kamyonete yükledilerini söyledi. Sanırım mutlaka zincirlemek gerekiyor. Bir de kamera bile olsa çok farketmiyormuş. Çalındıktan sonra kısa bir süre içinde parçalıyorlarmış. Hırsız yakalansa da motora ulaşamayabiliyormuşsunuz.

Motosikleti
XV250 - FZ6
Cok uzucu, hem de yeniymis. umarim parcalanmaz ve yakin bir zamanda bulunur. Ben de oralarda oturuyorum, aklimda olacak.

Halkalı kanuni sultan suleyman hastanesi civarında kırmızı mt 07 ile motosikletlileri durdurup gasp etmeye çalışıyorlarmış duyduğuma göre. Bi bakmanı tavsiye ederim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar