dl 650
versys 650
kendini kanıtlamış motosikletler ikisde memnun edecektir.
yukarıda paylaşılan video da kullanıcı yorumları gayet iyi açıklıyor, burada sizin tarzınız en belirleyici olacak.
Diğer bir konu tracer önerisi de mantıklı 196 kg olması hafifliği ve ülkede çok satılan bir model olmasından dolayı yedek parçasını ikinci elde veya yeni parça olarakta bulabilirsiniz, ayrıca çok sattı ve kronikleşen sıkıntı vb şikayet konuları yok gibi varsa bile çözümü olan şeyler görünüyor, pazarıda kuvvetli piyasada çok var alım için bir sürü satıcıyı değerlendirme imkanı sunuyor. satarken diğer modellere nazaran hızlı satılır gibi.
Versys 650 için yedek parça sıkıntı diye yorumlar geliyor, diğer modellerden çok farkı olduğunu düşünmüyorum. sarf malzemeler için inceleme yapınız bakım masrafı yamahada 800-900 ise kawasakide 1000 olur. Bakımları nereye yaptıracağınıza bağlı ben yağ, yağ filtresi, hava filtresi, buji gibi bakımları orjinal malzemeleri ile kendim yapabilirim yada ustam var derseniz, bu fark bence ortadan kalkar.
piyasada bu bakım malzemeleri orjinal olarak satılıyor, fiyatları markalara göre karşılaştırırsanız çok büyük fark olmadığını görürsünüz.
Ben tracer (196 kg)ile versys (216 kg) arasında kaldım, alırken fiyatlar 3 aşağı 5 yukarı aynıydı. Sele yüksekliği ağırlık merkezinin yukarıda olması, ağırlığının fazla olmasına rağmen versyde karar kıldım. bence diğerlerinden daha diye sonlandırmak istiyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:36 ----------
Ek olarak abs yok yorumu gelmiş siz 2016 model versys demişsiniz abs standart olarak var.(2015 de opsiyon özellik)
orta amortisör elle kolayca sertlik ayarı yapılır şekilde.