2014 Cbr250r ilk deneyimim ve fotoğraflar.

Hayırlı olsun güzel motor :cat: Boş alanda panik fren felan çalışmayı unutma çok önemli. Kazasız, belasız iyi günlerde kullan :)

Hayırlı olsun. Yine sıfır motor, yine sürat denemesi. Lütfen motoru kullanmaya başlamadan önce kullanma kılavuzunu okuyun, yazık etmeyin motora.

Aldığım servis ara ara 11-12 bin devire anlık çık bırak diyordu
bir iki seferden bir şey olmaz

Bende sıfır aldım kullanıyorum servis 5bin deviri acil bir durum olmadıkça geçme dedi öyle yapıyorum rodajı tamamlayana kadar.
Güle güle kullan bende e5 trafiğine çıktım dengesiz sürücü çok hep defansif gitmek gerek tekerin düz bassın. İstanbul'da çok dikkat istiyor motor.

Beyler şu an park halinde motor. Saat 7'den beri de park halinde. Yað kýsmýna baktým yað gözükmüyor.Bitmiþ olabilir mi yoksa hafif yatýk durduðu için mi öyle gözüküyor?
Dün normaldi.

yatıkken içindeki yağı göremezsiniz. Hayırlı olsun 140 km az bir sürat değildir 50 km üstünde ki kazalarda yaşama şansınız çok düşük unutmayın. Paronayak bir insan olun motora binince her an her şey olabilir değin. İstanbul gibi bir yerde anca öyle hayatta kalabilirsiniz. Son olarak asla duramayacağınız hızlarda sürmeyin

Kazasız belasız sürüşler dilerim güle güle kullanın. Kemboo ya katılıorm azıcık paronayaklık istanbulda şart sanki :) Bu yüzden ben de ilk motorumu 100 lük seçtim kendime engel olamam motor bana engel olsun diye :)

Bende İlk 250 lik almaya gittim Ama Satıcı arkadaşlar satmadı vermediler desem yeridir scooter den inip 250 lik olmaz 125 150 lik fazla fazla işini görür İlerleyen yıllarda alırsın diye tavsiyelerde bulundular bende Yuki 150 goldfox da karar kıldım. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar