2014 BMW K1600GT Test

Selam arkadaşlar. Haftasonu Ankara'da Esenboğa BMW'de motosiklet test günü etkinliği vardı. Sırasıyla yeni kasa 1200GS Adventure, R1200RT ve K1600GT sürüş testi yaptım. K1600GT videosunu yükledim şimdilik, motosiklet oldukça kıvrak, güçlü ve konforlu. Egzoz ve motor sesi ise harika, ara hızlanmaları yüksek tork sayesinde çok iyi, ben motora bayıldım kısacası.

hocam hic haberimiz olmadı ya. haberinde varmıs keske bi konu baslıgı falan da acsaydın.. yazık oldu kacırdık valla.

müthiş bir sesti ya

ben kullandıktan sonra 2-3 gün unutamamıştım

Elinize sağlık.
Videonun başındaki hıah ha sesi herşeyi açıklıyor galiba.:queen:
Ayrıca müzik sesi motordan geliyor değil mi?

İzlerken içim bir hoş oldu :D Tebrik ederim sizi, çok çok güzel bir motoru test etme imkanına sahip olmuşsunuz.

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hocam bunun neresi tert sürüşü, bariz gazlamışsın :p
Şaka bi yana, K serisi benimde hoşuma gidiyor, Emeğine sağlik :cat:

Evet müzik sesi motordan geliyor, hoparlörler güzel ses veriyor gerçekten.

Sonuçta hızlanma, son sürat, viraj testi yaptım. Biraz hızlı bir test oldu :)

Sonra niye test motoru vermiyorlar :mrgreen:

Sağolasın paylaşım için :cat:

Motosikleti
Hero X Pulse 200
çok hızlı gidiyormuş bunu görmüş olduk :queen:

Bes para etmez :farao:bir motordaha bence bmw araba uretsin yada KAMYON .

Bu seye benziyor zengin karilarin hic ilerlemeyen trafikte koca koca jiplere binmesine..

Buda oyle hayatinda kendini bir turlu kanitlayamamis insanlarin aa dur bmw cok para belki herkesbana bakar .....birde fosforlu yelek ,okey

Video izleyin ce cirrrrrr amel oldum :sunny:

Bes para etmez :farao:bir motordaha bence bmw araba uretsin yada KAMYON .

Bu seye benziyor zengin karilarin hic ilerlemeyen trafikte koca koca jiplere binmesine..

Buda oyle hayatinda kendini bir turlu kanitlayamamis insanlarin aa dur bmw cok para belki herkesbana bakar .....birde fosforlu yelek ,okey

Video izleyin ce cirrrrrr amel oldum :sunny:

K1600GT beni oldukça şaşırttı açıkçası, sana benzer düşüncelere sahiptim ama motoru kullanınca önyargılı olduğumu gördüm. Geçen sene İtalya'da motosiklet ile tur yaparken yolda K1600GT ler gördüğümde "bu kadar ağır ve büyük motorların böyle virajlı yollarda ne işi var" diye sormuştum kendime, cevabını test sürüşünde aldım. İnanılmaz kıvrak, ağırlığını hiç hissettirmeyen, oldukça konforlu, bir sürü elektronik yardım sistemi, cruise kontrol, müzik sistemi, elcik-sele ısıtma, çok fazla tork ve güç ile birleşince harika bir motosiklet ortaya çıkmış. Ülkemizde maalesef saçma politikalar yüzünden bu tür motosikletler ulaşılmaz durumda, Avrupa'da bu motorları almak o kadar da zor değil çünkü...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar