Selamlar! 29 Temmuz- 1 Eylül tarihleri arasında kıta Avrupa'sını kapsayan tahminen 20000 Km'yi bulan bir tur planlıyorum. Rota anahatlarıyla şöyle: Kapıkule Bulgaristan-Makedonya-Arnavutluk-Karadağ-Bosna Hersek-Hırvatistan-Slovenya-İtalya- İsviçre ( son üç ülkenin sınırları içerisinde kalan Alp dağlarına bir haftalık zaman ayrılarak mümkün oldukça çok geçidin geçilmesi planlanmakta ) takiben Fransa-Andorra-İspanya- Portekiz. Kuzeye yönelerek Belçika- Hollanda ve Almanya. Çek Cumhuriyeti- Slovakya- Macaristan-Romanya- Bulgaristan ve Dereköy sınır kapısından ülkeye giriş. Günde ortalama 550-600 Km' lik yol CBR 250R ile yapılacak. Konaklama için otellerden uzak durulup kamp alanları tercih edilecek. İtalya, Fransa ve İspanya'nın çok pahalı olan otobanları zaruret dışında kullanılmayacak. Keza yemek içme ihtiyacı de çoğunlukla marketlerden satın alınan öteberiler ile karşılanacak. Kısaca konforu az serüveni bol bir tur olacak![]()
Yola çıkış tarihini 1 Temmuz'a alabilirim. Böylece keşfede ede gezerim. Fotoğraflamayı, kayıt altına almayı düşünüyorum.Turunuzu motosikletle yapmanızı öneririm. Belki yollarda karşılaşırız.Selam ile...Benzer bir turu ben de arabamla gerçekleştirmeyi planlıyorum. Güzergah çok güzel görünüyor belki biryerlerde karşılaşırızBu arada bu tur sırasında gezip gördüklerinizi yazmayı unutmayın sonra muhteşem bir anı olur.
Selam,Selamlar! 29 Temmuz- 1 Eylül tarihleri arasında kıta Avrupa'sını kapsayan tahminen 20000 Km'yi bulan bir tur planlıyorum. Rota anahatlarıyla şöyle: Kapıkule Bulgaristan-Makedonya-Arnavutluk-Karadağ-Bosna Hersek-Hırvatistan-Slovenya-İtalya- İsviçre ( son üç ülkenin sınırları içerisinde kalan Alp dağlarına bir haftalık zaman ayrılarak mümkün oldukça çok geçidin geçilmesi planlanmakta ) takiben Fransa-Andorra-İspanya- Portekiz. Kuzeye yönelerek Belçika- Hollanda ve Almanya. Çek Cumhuriyeti- Slovakya- Macaristan-Romanya- Bulgaristan ve Dereköy sınır kapısından ülkeye giriş. Günde ortalama 550-600 Km' lik yol CBR 250R ile yapılacak. Konaklama için otellerden uzak durulup kamp alanları tercih edilecek. İtalya, Fransa ve İspanya'nın çok pahalı olan otobanları zaruret dışında kullanılmayacak. Keza yemek içme ihtiyacı de çoğunlukla marketlerden satın alınan öteberiler ile karşılanacak. Kısaca konforu az serüveni bol bir tur olacak![]()
Selam,
Benzer bir rotayla ben de yollarda olacağım. Özel mesaj atacaktım ama kapalı sizde sanırım.
Herkese selam,
Geçen yıl ispanya fransa arası pirenelerde yaptıgımız gezinin raporunu enduroistte yazmıştım umarım gideceklere yardımcı olur.
http://www.enduroist.com/forum/showthread.php?9580-Pireneler-İspanya-2013
Viyana ( Şinitzel yerinde yemeden olmaz )