2013 Yılının En Çok Satan SUPERSPORT Modelleri

Son düzenleme:
9/4 ün Honda olması da bi tuhaf yapıyor adamı :/

1-2 yıl önce forumda konuşulan motosiklet başlıklarını görüp print scr almıştım bende, bu sahne daha beter, başka sanki bişey yok gibi :mrgreen:

artık hondacılarda ellerinde kini kolay kolay elden çıkaramayacaklar gibime geliyor hele fiyatlar böyleyken :mrgreen: azıcık rekabetten fiyat düşsede biz de tadına baksak :queen:

bu sadece hondanın çok süper mootor olmasından kaynaklanmıyor, diğer markaların distribütörlerinin satış ve servis politikalarının evlereşenlik olmasıda çok etkili :thumright

bu sadece hondanın çok süper mootor olmasından kaynaklanmıyor, diğer markaların distribütörlerinin satış ve servis politikalarının evlereşenlik olmasıda çok etkili :thumright

Kesinlikle,

Totale bakılınca demekki Honda bir adım öndeymiş :cat:

Motosikleti
Honda VFR 800x Crossrunner

Sadece küçük supersport segmentte ::sm_smile

yzf r125 bu kadar cok satıp nınjanın ustune gercekdende cıkmıs olabılırmı ? hıc sanmıyorum. burdakı sıralamada en son 32 adet suzukı gorunuyor. kore malı olan hyosung gecen sene totalde 32 motor satamadımı yanı ? bence burda tutarsızlık mevcut. . . sanırım honda motorana bıraz para yedırmıs.

http://www.motoron.com.tr/HaberDetay.aspx?ID=723

2013 te en çok satılan Scooter modelleri

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:13 ----------

yzf r125 bu kadar cok satıp nınjanın ustune gercekdende cıkmıs olabılırmı ? hıc sanmıyorum. burdakı sıralamada en son 32 adet suzukı gorunuyor. kore malı olan hyosung gecen sene totalde 32 motor satamadımı yanı ? bence burda tutarsızlık mevcut. . . sanırım honda motorana bıraz para yedırmıs.

Sanırım sadece JAPON ve Büyük firmalar arasındaki satışları göstermişler.
Çünkü diğer katagorilerdede Japon ve Büyük firmalar harici firma yok.

http://www.motoron.com.tr/HaberDetay.aspx?ID=723

2013 te en çok satılan Scooter modelleri

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:13 ----------

Sanırım sadece JAPON firmalar arasındaki satışları göstermişler.
Çünkü diğer katagorilerdede Japon harici firma yok.

scooter lerde hondanın bırıncı sırada olması cok normal. ben domınosda mudurluk yaparken domınos tum motorlarını spacy 110a gecırmısdı domınosun en son 300subesı vardı ve an kotu sartta her subede 10 adet spacy bulunuyor. tabı taksım besıktas kızılay gıbı merkez subeler harıc. genel ortalama yapacak olursak 300 x 10 = 3.000 adet sadece domınos pızza 2013 yılında motosıkletını spacy 110 olarak degıstırmıs durumda.

motoron daki rapor moted verilerine dayalı, bir çok motorun satış rakamı da yok. en çok satan enduro kısmı da tam bir facia. nc700x i hiçbir yere koyamamışlar. dergiden okuyan varsa rica ediyorum yorumları da bilen birisine yaptırsınlar.

*Bu sıralama sadece MOTED verilerine göre yapılmıştır. Diğer markalar veya dernekler motosiklet satış adetlerini paylaşmak isterlerse dergimizin sayfaları kendilerine açıktır.

esc

GT250R göremeyince baya şaşırdım ama sebebi Moted'in resmi sitesine girince anlaşılıyor. Ne Kanuni ne de Hyosung Moted üyesi. Sıralamaya alsalar ilk üçte yerini kesinlikle alır.

Benim motorun markasını eklememişler. hep birinci oluyoz mütevazi davranalım bari bu seferde honda 1 olsun :)

Z moto sağolsun Kawasaki sosyete motosikleti oldu.

Bu kadar kötü distribütör,yazıktır.

35000lira cbr600rr a vereceğime 38450 gsxr600 a verilir artık çok daha sağlam makina suzuki

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar