2013 - YBR 125 ESD

Arkadaşlar Colombia' da tanıtım reklamı dönen 2013 YBR ESD 125

Gözle görülür, ciddi bi değişim geçirmemiş ama daha bi 2011 YBR ESD ( favori ybr modelimdir :cherry: ) kasaları andırması hoşuma gitti.

Bukadar sade, şık bi modeli gittikçe Hintlileştirmenin bi anlamı yoktu zaten. Umarım önümüzdeki yıllarda doğru çizgiyi bozmadan üzerine bişey koyarlar.

VİDEO : http://youtu.be/gnSswM30ssM

aynalar olmamış ama 2012 modellerin o yan kapaklarından kurtulması güzel olmuş :) niye eski kasa egsozu taktıklarını anlamadım :p

Arkadaşlar 2012 ile 2013 modeller arasındaki farklar neler bu konuda yardımcı olabilirmisiniz?

hiçbirşey farkedemedim oldum olası sevmem zaten far kısmı çok kötü yuvarlak far olsa avrupadaki gibi çok daha güzel olurdu.

F54

siyah yan kapakların çıktığı iyi olmuş
birde krom egsoz da bence siyah boyalı egsoz dan daha sağlam en azından boyası atıp paslanma olmaz

motor blogu 2009 daki sisteme dönmüş gibi geldi..
zaten az cok aynı hepsi

yahu avrupa enjeksiyonlusuna binsin bizde hala farına takalım kafayı.20 yıl gideri var bize bu kasanın

motosikletin motorunun üst kapağının sağ tarafına bakın. geri dönüşüm (katalitik konvertör) yok. linki veren arkadaş kaç beygir olduğunu yazmamış, yazarsa sevinirim.

eğer konvertör yoksa burada satılamaz sanırım avrupa onayı yok demektir o zaman

eğer konvertör yoksa burada satılamaz sanırım avrupa onayı yok demektir o zaman

başlarım o konvertöre.

hem gücü düşürüyor hem de yanmış gazı tekrar hava filtresine verip olan havayı kirletiyor. bu bakımda söküp atacağım o saçmasapan şeyi.

millet 7.000 motorlu jiplerle gezerken 125 ccnin verdiği egzoz emisyonundan bir şey olmaz.

motosikletin motorunun üst kapağının sağ tarafına bakın. geri dönüşüm (katalitik konvertör) yok. linki veren arkadaş kaç beygir olduğunu yazmamış, yazarsa sevinirim.

Valla bilmiyorum ki Maxi. İlk videoyu bulduğumda forumlarda falan kesin konuşuluyordur diye baktım Google Translate manyağı oldum ama bizim konuştuklarımızdan öte bişey yok.

Genel olarak çoğunluk bu kasayı seviyormuş bu yüzden memnunlar.

Bi yerde 2008 motoru geri gelmiş, daha iyi oldu gibi bişey yazıyordu.Tabi bu kelimelerde google nasıl çeviriyor biliyorsunuz benim çıkarttığım sonuç buydu :)

Biyerde " Motoru değişseymiş bari diyenlerle / YBR 125 böyle kalsın dokunmasınlar, motor gücü yüksek yeni modelleri gelecekse alternatif gelsin" diyenler atışıyordu :)

2013 YBR 125 Colombia... falan yazınca Ispanyolca' ya yakın dillerde bişeyler çıkıyor ama "Google Bu dili Tanımlayamadı" yazıyor :mrgreen: Bende tutup kelime kelime çevirdim, kesin bi sonuç alamayıncada bişey yazmıyayım yanlış olmasın diye yazmadım :)

bence her kesin görüşü farklı o yüzden 2 seçenekli olmalı mondial bile göstrge de renk seçenekleri sunuyor yamahanında yapması gerekli

Bana bu uzaylı kafa şekli daha hoş geliyor :) Ayrıca 2013 modellerde fark göremedim ben :) Sanırsam fark ayrıntılarda gizli :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar