Bodrum+Kos nasıl oluyor? Bodrumdamı olcak yani festival tam anlayamadım orayı bizim güzergahımızda bodrum var çünkü
Aynı konuda bende merak içinde bekliyorum,Bodrum komitesi umarım en kısa zamanda bilgilendirme yapar çünkü Yunanistan için vize olayıda var veya vizesiz bir uygulama mı yaparlar acaba Festivale özel.Bodrum+Kos sanırım Yunanistanla ortak olucak bu festival ama daha tam detay yok tarih 4 gün gösteriyor. 2 gün Türkiye 2 gün Yunanistan mı olucak belli değil. Ama güzel bir etkinlik olucak gibi. Didim-Kuşadası-Bodrum bu üçünü güzel değerlendirmeye çalışıcaz.
Yalnız bu festivallerle ilgili detay alamıyorum öğrenebilcemiz yer yokmu? Hazirana az kaldı
Aynı konuda bende merak içinde bekliyorum,Bodrum komitesi umarım en kısa zamanda bilgilendirme yapar çünkü Yunanistan için vize olayıda var veya vizesiz bir uygulama mı yaparlar acaba Festivale özel.
http://www.enduroclub.org/forum/showthread.php?t=3778
29 Mayıs Çarşamba çıkışlı turumuzda ilk olarak Özel Adamlar/Didim,ardından sonraki hafta Kuşadası Motosiklet Festivallerinde olacağız.Bulunacağımız yerlerde olabilecek arkadaşlarla tanışmaktan memnuniyet duyarız.
29 Mayıs Çarşamba çıkışlı turumuzda ilk olarak Özel Adamlar/Didim,ardından sonraki hafta Kuşadası Motosiklet Festivallerinde olacağız.Bulunacağımız yerlerde olabilecek arkadaşlarla tanışmaktan memnuniyet duyarız.