2013 Motosiklet Festival Takvimi - MOTORSİKLET FESTİVALLERİ

Bodrum+Kos nasıl oluyor? Bodrumdamı olcak yani festival tam anlayamadım orayı bizim güzergahımızda bodrum var çünkü

Bodrum+Kos nasıl oluyor? Bodrumdamı olcak yani festival tam anlayamadım orayı bizim güzergahımızda bodrum var çünkü

Bodrum+Kos sanırım Yunanistanla ortak olucak bu festival ama daha tam detay yok tarih 4 gün gösteriyor. 2 gün Türkiye 2 gün Yunanistan mı olucak belli değil. Ama güzel bir etkinlik olucak gibi. Didim-Kuşadası-Bodrum bu üçünü güzel değerlendirmeye çalışıcaz.

Yalnız bu festivallerle ilgili detay alamıyorum öğrenebilcemiz yer yokmu? Hazirana az kaldı

Bodrum+Kos sanırım Yunanistanla ortak olucak bu festival ama daha tam detay yok tarih 4 gün gösteriyor. 2 gün Türkiye 2 gün Yunanistan mı olucak belli değil. Ama güzel bir etkinlik olucak gibi. Didim-Kuşadası-Bodrum bu üçünü güzel değerlendirmeye çalışıcaz.

Yalnız bu festivallerle ilgili detay alamıyorum öğrenebilcemiz yer yokmu? Hazirana az kaldı
Aynı konuda bende merak içinde bekliyorum,Bodrum komitesi umarım en kısa zamanda bilgilendirme yapar çünkü Yunanistan için vize olayıda var veya vizesiz bir uygulama mı yaparlar acaba Festivale özel.

Aynı konuda bende merak içinde bekliyorum,Bodrum komitesi umarım en kısa zamanda bilgilendirme yapar çünkü Yunanistan için vize olayıda var veya vizesiz bir uygulama mı yaparlar acaba Festivale özel.

Festival için vizesiz bir imkan ayarlamak zor gibi. Sadece kimlikle geçiş sağlamaları lazım ya da vapurların en yakın kıyıya bırakması lazım festival alanınında orada olması lazım. Eğer gerçekten böyle birşey ayarlanırsa süper olur sanırım bu konuda açıklamayı beklemekten başka çare yok :)

İnşallah bi aksilik çıkmazsa geçen seneki gibi eğridir ve eskişehir festivallerine katılacağım hasretle.

Balıkesirde olucam bu sene inşallah. Daha önce gidenler varsa oradaki durum nasıldır gitmeye değermi?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
30 Mayıs 3 Hazirran tarihlerindeki Biga motosiklet festivali hakkında bilgisi olan varmı ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
http://www.enduroclub.org/forum/showthread.php?t=3778

29 Mayıs Çarşamba çıkışlı turumuzda ilk olarak Özel Adamlar/Didim,ardından sonraki hafta Kuşadası Motosiklet Festivallerinde olacağız.Bulunacağımız yerlerde olabilecek arkadaşlarla tanışmaktan memnuniyet duyarız.

29 Mayıs Çarşamba çıkışlı turumuzda ilk olarak Özel Adamlar/Didim,ardından sonraki hafta Kuşadası Motosiklet Festivallerinde olacağız.Bulunacağımız yerlerde olabilecek arkadaşlarla tanışmaktan memnuniyet duyarız.

Aynı plan bizde de mevcut. Biz didime 1 gün gecikmeli geleceğiz 10 motor kadar. Daha sonra Kuşadasına 1-2 arkadaş devam edicez. Düzceli arkadaşlarla tanışmaktan bizde mutluluk duyarız. Kazasız belasız sürüşler...

eğirdir motosiklet festivali
07.06.2013 cuma günü antalya serik ilçesinden ısparta eğirdire hareket edeceğim
bu güzergahı kullanacak arkadaşlara duyurulur.

milastan mehmet le tanıştınız ::::))))ben de çok memnun oldum köycegiz festivaline yeni motorumla gelecegim insallah ... o zamana kadar festivallere ara çalışmaya devam herkese selam tekeriniz düz bassın:::)))

Forumdan Uzaklaştırıldı
Didim festivalini bitirdik. +350 kişi
Bugün de Kuşadası festivalini bitirdik. +650 kişi
Balıkesir festivalinde görüşmek üzere.

Forumdan Uzaklaştırıldı
4-7 Temmuz 2013 tarihlerinde yapılması planlanan EMOK festivali belirsiz bir tarihe ertelendi, onu listeden çıkartsanız iyi olur.

971132_10151495214207842_1901121351_n.jpg

06 Haziran - 09 Haziran 2013
7. Kuşadası Motofest - Aydın Kuşadası

5. Samsun Motosiklet Festivali Samsun

4. Eğridir Motosiklet Şenlikleri - Isparta Eğridir

07 Haziran - 10 Haziran 2013
2.Bodrum - Kos Motosiklet Festivali - Bodrum

görüldüğü üzere 6-10 haziran arası 3 adet festival tarih olarak çakıştığı halde 15-16 haziran ise bomboş :santa: tarihlere biraz dikkat edilse katılım biraz daha yoğun olurdu bence :cat:

Arkadaşlar önümüzdeki günlerde yapılacak ve tavsiye edebileceğiniz akdeniz / egenin suları ile buluşacak bir etkinlik var mıdır? :) Hayalim İstanbul'dan grup sürüşü ile deniz, kumla buluşacak bir aksiyon...

.

Deniz kum değilde hamam kaplıca derseniz Sındırgı motosiklet festivali var önümüzdeki hafta sonu :wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar