2013 diversion f min ful kaskosu 1000 TL ye indi sizce yaptırmalımiyim ? Uygunmu ?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İlk sene 1600 du .2.ci sene 1300. Bu sene 1000 tlye indi. Ancak kararsizim çünkü sigorta si 7 ci ayda doluyor sigorta çok çıkar diye kasko yaptirmaya karar veremedim. Şuan calismiyorumm birikmisim var az bisey. Motosiklet kapalı isparkta kalıyor. Çalınırsa ispark ödüyor. Ama avmlere giderken yada misafirliğe giderken içim içimi yiyecek.

Yaz geliyor sonra keşke dememek için bence borç harç yaptır. Fazla da değil 20 bin tl uçup gitmesin.

Bence uygun bir fiyat bana o fiyatlarda çıksa hiç düşünmez yaptırırdım.

Bence gerek yok, misafirlikte alarm+2 disk kilidi ve awmlerde cok sık bırakmama ile gerekli onlemleri alırsın abi

1)Motoru ispartan hiç çıkartmamak ve çalınma ihtimali karşı kafanın hep rahat olması.
2)Motoru kaskosuz kullanman ve için içini yemesi.
3)Kasko yaptırman misafirlikte rahat etmen.
Ben kendi açımdan diyim hiç motorum olmadı (İnşaallah alcaz bi tane:queen: )ama olsaydıda beni kasko pek rahatlatmazdı diye düşünüyorum.
şimdi sizin açınızdan baktığımda eğer motoru kullanacağım ve kaskom olduğunda kafam rahat olur bey gibi paşa gibi dolanırım diyorsanız siz psikolojik açıdan rahat hisetmeniz için bile yaptırılabilir ki şeref yoksunları peynir ekmek gibi çalıyor.

benim Z250SL için sigorta 480 TL, full kasko 610 TL tuttu.

Trafik sigortasının motosikletin değeriyle ilgisi yok anladığım kadarıyla. geçen sene 200 TL civarı vermiştim diye hatırlıyorum. dolayısıyla 2 katından fazla olmuş. siz de ona göre bir hesaplayın isterseniz.

Kaskonun verdiği kafa rahatlığı bence çok önemli ama, vazgeçmemek lazım :D

Son düzenleme:
Düşünmeden yaptır derim, ne olacağı hiç belli olmaz, düşmesi kalkması olur. Ummadik yerde götürürler uzulursunuz.

çalınıp üzüleceğine , 1000 tl verip kasko yaptırmak en iyisidir her zaman.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar