2013 CBR 250 R DEĞİŞİM

ARKADAŞLAR MOTOR ÜZERİNDE Bİ KAÇ DEĞİŞİKLİK YAPTIM YORUMLARINIZI BEKLİYORUM..

TEKERİNİZ DÜZ BASSIN ALLAH KAZA BELA VERMESİN...

BU ESKİ HALİ

lY3a7g.jpg
[/url][/IMG]

rL6lQP.jpg
[/url][/IMG]

BUDA SON HALİ :santa:

qqjolq.jpg
[/url][/IMG]

XW9QoD.jpg
[/url][/IMG]

Son düzenleme:
valla aslında ben orjinalciyim degişikligi sevmem ama sen iyi ki yapmışsın güzel olmuş eline saglık

Motosikleti
Yamaha XJ6
Orjinal hali daha güzel emek etmissin ellerine sağlık

valla aslında ben orjinalciyim degişikligi sevmem ama sen iyi ki yapmışsın güzel olmuş eline saglık

bende orjinal severim ama değişiklik iyi geldi

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:34 ----------

arkadaşlar yorumları alalım

Bence hondanin yapmasi gereken renk kombinasyonunu sen yapmissin,acikcasi beyaz renge karsi cok onyargiliydim ama hos olmus baya. Siperligede hafif siyah bi cam filmi hos olur bence.Emegine saglik :)

Son düzenleme:
CBR a siyah jant ettiler afedersiniz b*k ettiler. Motor da siyah jantta siyah hiç farkedilmiyor bile. şimdi birde çiğ kırmızı çıktı düz kırmızı. Çingene motoruna döndü. Hadi beyaz üstüne kırmızı çektin de mavi ne alaka. Repsol renkleri hiç konuşmuyorum zaten. :jocolor:

Neyse... Arkadaşım güzel olmuş. Pist Racing Motoru gibi olmuş motoru açmış :cat:

Yakışıklıymış zaten, bir de üstüne tam oturan şık bir takım elbise çekmiş, damat gibi olmuş ;)

CBR a siyah jant ettiler afedersiniz b*k ettiler. Motor da siyah jantta siyah hiç farkedilmiyor bile. şimdi birde çiğ kırmızı çıktı düz kırmızı. Çingene motoruna döndü. Hadi beyaz üstüne kırmızı çektin de mavi ne alaka. Repsol renkleri hiç konuşmuyorum zaten. :jocolor:

Neyse... Arkadaşım güzel olmuş. Pist Racing Motoru gibi olmuş motoru açmış :cat:

HERKES KIRMIZI YAPIYOR USTA BİZ FARKLILIK YAPALIM DEDİK ÇOKTA İYİ OLDU

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:56 ----------

http://i61.tinypic.com/opaexz.jpg

güzel olmuş böylede aslında bunuda düşünebilirsin

BU MOTORU DAHA ÖNCEDE GÖRMÜŞTÜM GÜZEL OLMUŞ AMA ARKA ÇAMURLUĞU BOYATMAYI DÜŞÜNMÜYORUM...

artcı selesini beyaz deri ile kaplatıp, bide üstüne egzosu da beyaz yaparsanız daha hoş görünebilir.

şunun gibi mesela
1898869_10203521596268447_799971283_o.jpg

bence alt kisimi beyaza boyatman iyi olmus ama siyah jant ustune kirmizi serit ceksen beyaza boyatmandan daha iyi olurdu alt kismi sevdim ama jantlar olmamis kanimca

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar