2013 Cb150R Streetfire hakkında görüşleriniz

Bu ve bunun gibi güzelim motosikletler Hindistana gelir Türkiyeye GELLLLLLLL---MMMMMMEEEEZZZZ :pr::pr::pr:

150 cc 17 hp,sanırım cbr 150 ile aynı motor.Şuan cbr 125 6.900 e satılıyo,bu fiyata aslında cbr 150 nin satılması lazımdı ama..Bu motor gelirse ( ki asla gelmez bence ) ,fiyatı 7000-7500 arası olur.

sadece euro 2 olduğundan değil arkadaş
Türkiyedeki ithalatçı firmalar en ucuza getirdiği malı en pahalıya bize kitleme derdinde olduğundan
bize hiç bir zaman ara ürün veya markaların arada kalmış güzel ürünlerinden geirmiyorlar
bakın aynı şekilde yamaha fazer 150 ve fazer 250 nin hiç bahsini bile etmiyor
http://stunningautos.files.wordpress.com/2011/12/yamaha-fazer-250.jpg?w=480

Haklısın , Fazer olsun 250 olsun isterse 10.000 olsun alırım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:52 ----------

6000 e sipariş toplar.7000 e getirtir.8000 e çakar.

TR pazarlama politikası :)

gerçekçi olalım.bu motor ucuz gelmez.cbr 125r ın 6900 olduğu yerde (125cc) bu motor 7 den aşağı olmaz.motor cbr 125 ve 250 dekinin orda klasmanındaki.cbr125r ın motoru ile bir karçılaştırmak lazım.motor aynı naked e çevirmiş olabilirler sadece..

euro 2 motor oldgu için gelmez deniliyo. ama cbr 150 ile aynı motora sahip. bildigim kadarıyla cbr 150 avrupada satılıyo.bu nasıl oluyor?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çünkü yanlış biliyorsun, CBR150R Avrupa'da satılmıyor.

Cbr 150 Avrupa'da satılmıyor bildiğim kadarıyla sadece Asya ülkelerinde var.

6000 tl falan olur şüphesiz. bir sürü gereksiz şey var sıvı soğutma, enjeksiyon.. bir sorun çıktımı yine para dökeceksin. bunlar akıllanana kadar yerli markalara yönelmek daha mantıklı. hem ucuz hem bol yedek parça.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Belli ki Hindistan pazarındaki KTM Duke'ları hedef alan bir motor yapmışlar. Tanıtım videosunda KTM Duke'ler gibi trellis şase kullanıldığından bahsediyorlar, normalde Honda çoğu motorunda deltabox şasi kullanıyormuş.

Hangi emisyon normunu sağladığını bulamadım ama geleceğini düşünmüyorum.

6000 tl falan olur şüphesiz. bir sürü gereksiz şey var sıvı soğutma, enjeksiyon.. bir sorun çıktımı yine para dökeceksin. bunlar akıllanana kadar yerli markalara yönelmek daha mantıklı. hem ucuz hem bol yedek parça.

Yerli marka???? Çin'den komple getirip ön tekerleği monte eden "fabrikaları" mı diyorsun?

yerli markamı :) arkadaşlarn dedgi gibi bi monte etme baska hiç bişeyi türk dgl.enjeksiyon felan gereksiz demişsin sen işi çözmüssün :) teknoloji var makinada 150 cc 17 hp her tarafıyla çok iyi senin bahsettgn markalar bunun tırnağı olamaz.ama türkiyeye getrmezler işte..

Su soğutma,enjeksiyon gereksiz ? :) 40 yıllık tinerciyim böyle kafa görmedim.Niye bi sorun çıktı mı para dökesin,bu motorları insanlar sorun çıkarmasın diye alıyo.Garantisi olmayacak mı bu motorun ? Honda nın garantisinden bahsediyorum,yerli dediğin çin mallarıyla karıştırma sakın.Şuan honda nın grenaj fiyatlarına bir bak bakalım,bide diğer japonlara,st kanunilere bak.Atıp tutmayın burda.yeni kasa cbr 125 in bazı grenajları sadece 3-4 günde getirdi servis.

şase, amortisörler, jantlar ve ön fren sistemi çok basit duruyor. özellikle de şase çok ucuz duruyor...

Su soğutma,enjeksiyon gereksiz ? :) 40 yıllık tinerciyim böyle kafa görmedim.Niye bi sorun çıktı mı para dökesin,bu motorları insanlar sorun çıkarmasın diye alıyo.Garantisi olmayacak mı bu motorun ? Honda nın garantisinden bahsediyorum,yerli dediğin çin mallarıyla karıştırma sakın.Şuan honda nın grenaj fiyatlarına bir bak bakalım,bide diğer japonlara,st kanunilere bak.Atıp tutmayın burda.yeni kasa cbr 125 in bazı grenajları sadece 3-4 günde getirdi servis.

katılıyorum:cat:

benim motorun marş motoru bozuldu garantiden sorgusuz sualsiz değiştirdiler...şimdi marş motoru arıza yapıyo birsürü para bayılcaz diye manuel;ağaç motoru gibimi çalıştıralım:)ona benzemiş bu olay:)

güzel model türkiyeye gelmez bence 2013de tvs apachenin yeni modelini getircekmiş(tvs yetkilisi söyledi) bakalım merakla bekliyoruz bence apacheyi gören yamaha biraz değişiklikler yapar ybrde hondada cbfin stickerını değiştirip piyasaya sunar demedi demeyin:flower:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar