- Konu Yazar
Cuma günü ve pazar günü işlerim oldugu için cumartesi sabahı gidip aynı günün gecesinde dönmek zorunda kaldım. Buna ragmen 1-2 eksiklik dışında genel anlamda güzel bir festivaldi. Zaman sorunu oldugundan ayrıntılı bir gezi raporu hazırlayamadım. Şimdiden kusura bakmayın.
Bu arada gezinin en eglenceli yanı gidiş yoluydu. Artvin merkeze yaklaşırken yeni ve temiz asfaltta virajları bir bir dönmek inanılmaz keyifliydi. Öyleki bir ara kendimi virajlara kaptırmışım, Artvin'e geldim arkada kimse yok.:mrgreen: En berbat tarafı ise dönüş yoluydu. Önceden dönüş yolunda yagış olduğu duyumunu almıştık ama bardaktan boşalır gibi yagdıgını söylememişlerdi. Artvin'i çıktık yagış bir başladı(İyiki tulum yagmurlugu almışım. Son yılların en akıllı yatırımıydı
). 110 km boyunca saganak yagış altında gaz açmak zorunda kaldık, gerçi yok gaz açamadık. Artvin'in o yüksek daglarında hız ortalamamız 50 km civarıydı. Sis, saganak yagış, üstüne birde karanlık bastırınca yol cidden kabus gibiydi. 10 metre ilerde ne olduguna dair en ufak bir fikrimiz yoktu. O an için kötü bir sürüştü tabiki ,şimdi ise macerali bir sürüş olması keyif bile veriyor
Bu arada gezinin en eglenceli yanı gidiş yoluydu. Artvin merkeze yaklaşırken yeni ve temiz asfaltta virajları bir bir dönmek inanılmaz keyifliydi. Öyleki bir ara kendimi virajlara kaptırmışım, Artvin'e geldim arkada kimse yok.:mrgreen: En berbat tarafı ise dönüş yoluydu. Önceden dönüş yolunda yagış olduğu duyumunu almıştık ama bardaktan boşalır gibi yagdıgını söylememişlerdi. Artvin'i çıktık yagış bir başladı(İyiki tulum yagmurlugu almışım. Son yılların en akıllı yatırımıydı
Son düzenleme: