2013 A2 SINAV TARİHLERİ HAKKINDA LÜTFEN BAKIN :)

Merhaba abilerim . 2013 Sınav tarihleri açıklanmış . http://www.olcaysurucukursu.com/ehliyet_sinav_tarihleri.html bu sitede yazıyor . 8 HAZİRAN 1996 doğumluyum . 29 Hazirandaki sınava girebilirim . Lakin sınava başvuru tarihinin son günü 7 Haziran . Ben 8 haziran doğumluyum . Son başvuru tarihi doğum günümden önce olduğu için benim sınav başvurum kabul edilir mi . Bi sorun yaratmaz değil mi . Sorun yaratmassa ne zaman kursa yazılmam gerek . İnternette 1 ay önce gibi yorumlar gördüm lakin siz doğum tarihimi , sınav tarihini göz önüne alarak bi tarih söylerseniz çok iyi olur :)

Saygılar

Bildiğim kadarı ile son başvuru tarihine kadar yaşını doldurman gerekiyor.Yani sen harisandakine değil bir sonraki döneme kalırsın.Yani Haziran değil bir sonraki döneme yazılabilirsin.

Off şansa bak ya allah kahretmesin inşallah öyle değildir . 2 ay daha boşuna mı bekleyecez .

Motosikleti
Hero X Pulse 200
valla ikiside olabilir bişey demiycem şimdi ama iki ihtimalide göz önünde dursun sonra üzülme

Kesin cevabın Bende :) Şaka bi yana ama hazirandaki sınava giremessin Çünkü Yaşını Doldurmamış Olarak Gözüküyorsun 8 Haziran 1996 doğumlusun sınav başvuru tarihi 8 haziran olsa bile yine başvuru yapamassın çünkü Yine sistemde tam doldurmuş gözükmüyorsun 9 haziran da yaşını doldurmuş oluyorsun yani demek istediğim Ağustos sınavına kalıyorsun

Kesin cevabın Bende :) Şaka bi yana ama hazirandaki sınava giremessin Çünkü Yaşını Doldurmamış Olarak Gözüküyorsun 8 Haziran 1996 doğumlusun sınav başvuru tarihi 8 haziran olsa bile yine başvuru yapamassın çünkü Yine sistemde tam doldurmuş gözükmüyorsun 9 haziran da yaşını doldurmuş oluyorsun yani demek istediğim Ağustos sınavına kalıyorsun

ALLAH kahretmesin valla abi bu ne yaa . 2 günden alamıyoruz . Boşuna 2 ay daha bekleyeceğiz . Peki abi Ağustosdaki sınava girsem ehliyet ne zaman elimde olur ? tüm sınavları geçtiğimi farzedelim ...

Eylülde elinde olur

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:55 ----------

24 Ağustosta Sınav Var Açıklanma Tarihi 3 Eylül Eğer sınavı Geçersen 1-1.5 Hafta Sonra Direksiyon Sınavına Çağırırlar Yani 14 Eylülde Direksiyon Sınavına Gireceksin Eğer o direksiyon Sınavınıda Geçersen Ertesi Günü Açıklanıyor onlar zaten 1-2 Günü buluyor 17-18 Eylül Gibi Ehliyetini Alırsın

bende 12 eylül doğumluyum illa kasım dakilerinimi beklicem yoksa ağustos takilerine girebilirmiyim

bende bu sene girmeyi düşünüyom ama kasımdaki benim için daha manıklı çünkü okuyo oluyom öğrenci belgesini rahat alarım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar