2012 yılı Motosiklet Fuarı / 01 - 04 Mart 2012

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
evet beyler bu yıl beleş bilet nerden bulucaz şimdiden istemeye başlayalım :)

Geçen sene otoseverden bide honda.com dan çekilişle 4 bilet kazanıp öyle gitmişdim 2 gün üst üste... bu senede bilet kovalayacam

bende geçen sene motoparca.com dan almıştım biletimi kargoyla bedavaya yollamışlardı

Ücretsiz olarak bir ihtimal motosiklet dergileri verebilir. Geçen yıl verilmemişti ama ondan önce veriyorlardı. Ayrıca motosiklet servis/bayilerinden bulunabilir. Olmazsa kapıda 20 TL civarı ücretle giriş yapılabiliyor. Ama Mart'a daha çok var.

aslında kapıdan rica ile bir şekilde bulunabiliyor...kimse ortada kalmıyor bence...

Yazık oldu canım konuya :) :) :)

---------- Post added at 22:27 ---------- Previous post was at 22:25 ----------

Sayın mod dan tam 30 gün önce fuar konusu açmışım ( tırışkadan da olsa idare eder :) )

Konuyu kilitler/siler/diğer fuar konusu ile birleştirirseniz daha iyi olmazmı sayın mod. lar ?

2 ad. 2012 fuar konusu bulunmakta :)

Sevgiler saygılar

ALLAH rızası için üç bilet. Abilerim, Ablalarım. Burası Isparta oralara kadar gelelim de biletsiz mi kalalım, sokakta mı kalalım. Allah ne muradınız varsa versin. En güzel motorları nasib etsin inşallah. altı üstü üç bilet. Sonra İstanbul'a bir gişimiz vardı. ülen bir de gelişimiz vardı demeyelim.

Fuardan motosiklet almak mantıklıysa eğer; Triumph, Ducati, MV Agusta artık hangisi denk gelirse alacağım inşallah.

F54

bu ne arkadaaş motor görmek için bile para alıyorlar:pr:
nalet olsun içimde ki motosiklet aşkına:bestmt:

ALLAH rızası için üç bilet. Abilerim, Ablalarım. Burası Isparta oralara kadar gelelim de biletsiz mi kalalım, sokakta mı kalalım. Allah ne muradınız varsa versin. En güzel motorları nasib etsin inşallah. altı üstü üç bilet. Sonra İstanbul'a bir gişimiz vardı. ülen bir de gelişimiz vardı demeyelim.

Bulunur bir çaresi elbet.Hiç bir şey olmazsa kapıdan satın alırsınız.

aslında var ya ekipce fuarı aynı anda gezebiliriz nasıl olur abicim...bir saat buluşur beraberce dolanırız...

İyi olur :cat:

Bu arada 3 gündür İstanbul'dayım forumu pek takip edemedim sipidi (Özer) Edirne'den yeni motormu aldı?

Son düzenleme:
Bende gelmeyi çok istiyorum inşallah zaman ve maddiyat ikilisi elverir

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar