arkadaşlar daha aranızda yeni sayılırım benm önceden pejo 105 im wardı sonra bisan scooter aldık ve şimdi orta halli bi model almayı düşünüyorum...yamaha ybr 125 olucak seçimim...kullanan arkadaşlardan öneri yada tavsiye bekliyorum...4300 filan sanırım fiyatı..önce cbf150 düşünüodum hem fiyatı çok hem ybr yi yakından inceledim bayaa hoş..o fiyata başka öneri warmı ..yada yakın zamanda alan warmı nerden kaça aldınız...4500 bütçem war...
burda bir motordan beklentilerin çok çok önemli ama, seni çok iyi anlıyorum.... çünkü bundan 1 ay öncesine kadar bende aynı senin gibiydim...
tvs - honda - yamaha arasında kalmıştım feciii...hondayı eledikten sonra birde o hafta tvs bayisine gittikten sonra,dedim kesinlikle tvs alıyorum..görüntüsü falan çok hoşuma gitmişti..
herkezde öneriyodu..güçlü ve hızlıydı..
ama ertesi gün de yamaha bayisine uğradığım da ,vitrinde gördüğüm yamaha ybr yi hemen o haftasında aldım

nedenini bilmiyorum ... ama zaten hoşumada gitmişti...sağlamdı,yedek parçası ucuzdu ve
motosikletler arasında en düşük yakanıydı..(100 km 2.7 lt benzinle - bu sayede sınıfının motorlarına nazaran biraz güçsüz gözükür ama rahatlıkla saatte 100 km ye çıkan güzel ve sağlam bir motor.)
bu motorun en çok eleştirilen yeri hızıdır.. ama bence bu motorla 90 ile 100 ile gidilmesi bile mükemmel.... 90 km az bir hız değil... seni bu ülkede heryere taşır..
rodajı daha bitmedi...motor daha açılmadı..yüksek hızım 60-65....motorumla gezerken çok keyif alıyorum...
ve yamaha ybr yi kesinlikle öneririm