- Konu Yazar
tam benlik bir motor işte az yakıt çok km
seninki de mavi sanırım bende aynı rengi düşünüyorum. Ne kadara aldın acaba esneklik yapıyorlarmı fiyatta taksit avantajları 
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:45 ----------

ne kadara aldın acaba 2012 modeli. Esneklik sağlıyorlarmı taksit imkanları falan nasıldır
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:45 ----------
tam benlik bir motor işte az para çok kmo zamna kesinlikle yamaha ybr 125 tavsiye ederim arkadaşım... 2. el piyasası yüksek..kısa zamanda satarsın..hem yamaha ybr de tvs kadar olmasa basıncada güzel gidiyo...
yedek parçası ucuz, sağlam, kaliteli, daha ne olsun..2012 modeli bence çok şık..görüntüsüde güzel..hem eski ybr ler gibi kasası öyle bisiklet falanda değil..
bende yeni aldım gören beğeniyo motorumu.. memnunum tavsiye ederim... haa birde en az yakan motor kim ne derse desin... 2 hafta önce fullemiştim (mağzadan yeni aldığımda sıfırdı km si)...
380 km deyim şu anda ve 30-40 km daha gider...yedek depo hariç
ne kadara aldın acaba 2012 modeli. Esneklik sağlıyorlarmı taksit imkanları falan nasıldır