çelişkiye düşecek, psikolojik olarak etkilenecek birşey yok, 600 lük kullandım dediğin için anlatıyorum tecrüben varsa binersin çatır çatır... ben büyük motorlara alışkınım, simdi bana kücük hacimli motor versen 125lik vitesli marşa basıp en az 1-2 kez stop ettiririm çok hafif geleceği içinde boşlukta hissederim kendimi.
ama st farklı ss farklıdır her ikisinden birini kullanan zaten hepsini kullanır, ayrıntı ve farklarını bilerek kullanır. hayabusada zzr14 te arka savrulduğunda toplamak zordur 1000liğe göre 1000lik gibi virajada giremez gidonları daha yüksektir km tablosu alanında bardaklık koysalar o derece geniştir ağırdır dönüşlerde çok dikkatli olunması gerekir, 1000cc de dönüşte çok zordur çünkü gidon turu yoktur... sn. luthier76 söylediklerimden alınmayın sakın, aynı zamanda bende bir yandan düşünüyorum ve tartışıyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:11 ----------
atıyorum siz zx10r almış olsanız ve belli bir zaman sonra alışsanız müptelası olursunuz! ben cesaret edemiyorum motosikletimi değiştirmeye, anladınız mı?
bu iş alışmak ve alışkanlık edinmek gibi, haa ayrıca çoğunu kullanmışlığım olmasına rağmen hiçbir zaman kendi motosikletimi kullandığım gibi hiçbir motosikleti kullanamam
ondan indim ona bindim ondan tattım bundan tattım en sonunda kendi motosikletimde doyuma ulaştım, gün gelirde cesaret edersem yeni bir motosiklet alır binerim. (sevgili gibi düşünün, ayrılınca tekrar yeni sevgiliyle sil baştan oluyo kısmen)
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:18 ----------
bu arada Y11 ZX10R 13.500 de 192 rwhp ve 10.80kg/torque veriyo (modifiyeli ve dyno testinde)...