2012 model 1000 cc bebekler :)

Seçme imkanım olsa oraya düşer bayılrım :santa: Ama genede 4ever BMW :)

en yakın 2017 de bu motorlardan biri benim olabilir :) 2015 te bi çok model yenilenir bi tanesini test sonuçlarına göre seçerim:)

çift silindirin sesine kurban olurum.. ama ktm de çok çirkin be arkadaş..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
O s 1000rr a kurban olurum ben...

D.Panigale, içlerinde ki en iyisi, en yenisi, en farklısı bence!
Diğerlerine bakıldığında, rektifiye görmüş bazı yenilikler yapılmış veya iyileştirilmiş, kusurları kapatılmış.
Ducati ise tamamen yepyeni bir motosiklet...

Panigale tasarım olarak çok hoş gerçekten. Keşke 4 silindirli yapsa artık Ducati.

4 silindir motoru Desmosedici'de kullanıyor L4 olarak...
fakat Panigalede ki 2 silindire bu kadar ön yargılı yaklaşmamak lazım,
şöyle düşünelim diğer markalar 4 silindirden elde ettikleri gücü
Ducati 2 silindirden elde ediyor zaten pistonlar daha büyük CC olarak 1200lük.
ve en hafifi... Tasarım olarakta çok güzel ÇOK Kompakt, yalnız tek kusuru arka maşanın amortisörü sol baldırın altına denk geliyor, zaman isteyen bir alışma süreci gerektirir!
Kaliteside tartışılmaz, dünyanın en iyi markalarıyla donatılmış...

Panigale nin özellikleri hakkında bilgim var tabiki ama normal kullanıcı olarak 2 silindir sesinin bu tarz motorlara yakışmadığını düşünüyorum. Bu konuda hala ısrarlı olunmasını da anlamıyorum. Ducati eğer 4 silindirli üretseydi bu motorları eminim daha çok alıcı bulurdu, tabiki bu işi bizim gibi hobi olarak yapanlar açısından söylüyorum. Kalite olarak tabiki çok iyi.

Panigale nin özellikleri hakkında bilgim var tabiki ama normal kullanıcı olarak 2 silindir sesinin bu tarz motorlara yakışmadığını düşünüyorum. Bu konuda hala ısrarlı olunmasını da anlamıyorum. Ducati eğer 4 silindirli üretseydi bu motorları eminim daha çok alıcı bulurdu, tabiki bu işi bizim gibi hobi olarak yapanlar açısından söylüyorum. Kalite olarak tabiki çok iyi.
ama adamlar 2 silindirle aynı güzü yakalamış glock un dediği gibi üstüne üstelik bu gücü 10300 devirde yakalamış yani en erken yüksek gücü yakalayan ducati tasarımı da mükemmel bence sesi benim hoşuma gidiyo ama kişiden kişiye değişir bence ducatinin 2 silindir yapması marka ve tecrübeleri açısından avantaj

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar