2012 Komplosu

biri şunu insaniyet namına türkçe'ye çevirse de iyice anlasak.

[yt]0D5wWWo6S7w[/yt]

Youtube'da bunlardan yüzlercesi var, ingilizce bilmemek daha iyi aslında bi kere kendini kaptırınca gece yarısı başlayıp o video'dan şu video'ya atlayıp sabahı etmek işten bile değil. Bu tarz videolar nedense insanın dikkatını gece yarısından sonra daha çok çekiyor. Sizde muhtemelen youtube'da görüp buraya geldiniz. Biraz daha kafanız karışsın istiyorsanız Denver havaalanını, ve antartikadaki Ufo savaşını araştırın :cherry:

denver havalananında ki resimler ilginç, videodaki konuyla alakalı gibi.

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:34 ----------

şu 2012 yılı bitse de rahatlasak o kadar çok komplo teorisi var ki bu yılla ilgili.

Skull bones, illuminatiye bağlı veya onun benzeri olan bir tarikat.
bu işlerle fazla ilgilenmemek lazım çünkü çok kaptırıyorsunuz ve tehlikelide olabiliyor...

Şimdi Hocam Şöyle Bir Sorun var; Senin Gözünü Az da Olsa Açtığım Zaman Hayatının Tamamında Bu Tarz Şeyler Sürekli Kemirecek İçini.
Misal Yabancı Bir Klip İzliyorsun Adamlar Bir Hareket Yapacak "Ulan Yine İlluminati" Diyeceksin. Sinirini Bozan Şey İse Elinden Hiç Bir ŞEyin Gelmemesi Çünkü Artık Olan Olmuş. Anlayacağın Dünyanın Çivisi Çıktı. Artık Ruh Hastası Psikopatlar Yönetiyor Dünyayı.
"Yok Ben Bir Şeylerin Az da Olsa Farkında Olmak İstiyorum" Dersen; Sana Türkiye'deki Bildiğim En Geniş ve En Akıcı Yazıların Olduğu Bloğu Tavsiye Ediyorum.
http://michaelsikkofield.blogspot.com/2011/04/selam-kaynataszlar.html
Ağzı Biraz Bozuktur ama Adamın Dibidir Sikko :thumleft:

Şimdi Hocam Şöyle Bir Sorun var; Senin Gözünü Az da Olsa Açtığım Zaman Hayatının Tamamında Bu Tarz Şeyler Sürekli Kemirecek İçini.
Misal Yabancı Bir Klip İzliyorsun Adamlar Bir Hareket Yapacak "Ulan Yine İlluminati" Diyeceksin. Sinirini Bozan Şey İse Elinden Hiç Bir ŞEyin Gelmemesi Çünkü Artık Olan Olmuş. Anlayacağın Dünyanın Çivisi Çıktı. Artık Ruh Hastası Psikopatlar Yönetiyor Dünyayı.
"Yok Ben Bir Şeylerin Az da Olsa Farkında Olmak İstiyorum" Dersen; Sana Türkiye'deki Bildiğim En Geniş ve En Akıcı Yazıların Olduğu Bloğu Tavsiye Ediyorum.

Canim kardesim herseye gozunu acmissinda kendi anadilinin yazim kurallarina niye kendini kapadin.

konu ne zaman sikkofield a gelecek diyodum ki çok beklemeye gerek kalmadı....
verdiğin site adamı işinden gücünden eden bırakması zor bir site...
okuyup mutsuz olmanın da alemi yok...

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
Ufo saldırısı olur mu, doğal afetler ayyuka çıkar mı, marduk çarpar mı, foton kuşağına girer miyiz bilemem
bu anlattıklarım 2012 de mi olur, 2013 te mi yoksa sonra mı onu da bilemem
suriye iç karışıklık sonrası parçalandığında İran muhtemelen büyük bir hava saldırısıyla vurulacak
sureyinin kuzey bölgesi ile ırağın kuzeyindeki yerel yönetim(açık açık güney kürdistan(!) diye bağırıyor adamlar) bölgesi birleştirilip Türkiyenin güneydoğusunda başlatılan bir ayaklanmayla aynı "azınlıklara zulmediliyor tiyatrosu" bu sefer Türkiye için oynanacak
Türkiyenin güneydoğusu ve doğusunun bir kısmı sevr de öngörüldüğü gibi parçalandığında nedense Siyonizmin "fırat ve nil nehri arası bizim" ideolojisine tam da uyan bir tablo çıkacak ortaya, kurulan tampon kukla devletler böyük israel ideolojisine hizmet için el altından el üstünden beslenecek
ahir zamandır; fitnenin çok olduğu, kanın bol döküldüğü bir zaman ve bölgede yaşıyoruz
Allah, fırsat vermesin bu pisliklere

komplo değilde ben bu blogu baya abay takip etmiştim tavsiye ederim

http://michaelsikkofield.blogspot.com/2011/07/stanley-kubrick-zihin-kontrolu-ve.html

gerçekten okuyunca ''yok artık' diyosunuz sadece bunu değil diğer yazılarınıda okumanızı şiddetle tavsiye ediyorum.konuyla bağlantısını bikaç yazısını okuyunca anlarsınız ve bu adam cidden delirmiş olmalı ama haklı be.

---------- Post added at 21:37 ---------- Previous post was at 21:35 ----------

ki sen de aynısını yazmışsın ben bi heycanla diğer yorumları okumadan saldırdığım için görmedim arkadaşım.

Aksam haberlerde dinledim, londra olimpiyat oyunlarinda cikmasi muhtemel bi kaosdan bahsediliyor. 11 eylûlde oldugu gibi bir senaryo var sahnede. Londra olimpiyat oyunlarinin maskotuda cok manidar zaten. Bakalim nolcak, uzun metrajli bi film bu.

Hayatınızı yaşayın, ama uyanık olmayı unutmayın. Üzerimizde kara bulutlar dolaşıyor. :king:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar