Koskoca 5 sayfa 100 yorum var. % 70 sidik yarışı

ale:
İkisini de kullanan kişiler cevap verse ne kadar süper olacakmış.
Bende cc küçültmek istiyorum. Malum uzun yol gezilerinde 2 defa benzin alıyorum. Diğer 150cc arkadaşlara göre

r: Tek artısı karizma ve hız :bounce:
Motor seçimlerinde Kişinin boyu, kilosu, huyu ve iç dünyasıda çok önemli... Ben YBR 125 - CB 125 - CBF 150 - RKS 150 arası gidip gelen biriyim.
170 - 70 kg biri olarak cbf 150 sele geniş olduğundan ayakların biri tam diğeri parmak ucu bastım. Gidişi ve yakıt sarfiyatı güzeldi. 2011 model vites göstergesi var, devir saati yok.
Rks 150 denedim. Tekerler daha kalın, vites ve devir göstergesi var. Gidiş iyi, ekonomik 16 lt de 470 km ve yedek depo hariç. km de 0.13 yakıyor.
YBR 125 yakından gördüm çok yakışıklı, sportif görüntüsü var. Ancak birde binip test etmek lazım. Bir arkadaşımda var. Bir araya geldiğimiz ilk gün benim motorla değiştirip test edeceğim.
RKS 150 - YBR 125 - CB125 arasındayım. Son kararı CB yakından görmem, YBR125 Test etmemle sona erecek. Forumdaki arkadaşlardan tek ricam. Kafadan sallamayın.
iki motoruda tarafsız kulllanan arkadaşlar yorum yapsın. Alacak arkadaşlarda en azından elle tutulur bilgi sahibi olsun. :cat: