2012 dunyanin sonu gerceklesiyor

bugun cin yilbasisi kutlandi ve ejderha yilina girdiler, su anda rekorlar altust, ejderha yilinda dogum ozel oldugu icin hamilelikte zirve, yakinda yeni milyar cin bebek aramizda, bocekler bitecek, tarim da :) ben cozdum olayi ilk defa :queen: yeni motora para vermeyin, eski motora benzin alin, zammi takmayin kisa sureleri, tamam zamlari

birşeyler olabilir ama dünyanın sonu daha gelmez kımse korkmasın. Çünkü kıyamet alametlerinin çoğu gerçekleşti ama büyük alametlerden gerçekleşmeyenler var mehdi, deccal vs dünyanın sonunu alahtan başkası bilemez kuranda böyle der ayetle sabittir. Tekrar söylüyorum 2012 de birtakım olaylar olabilir ama 2012 kesinlikle dünyanın son yılı değildir.

Dünyanın Sonu Geliyor
images

Ahh Mayalar ahh.. ortalığı birbirine kattılar zamanında, bu yüzden de işin içinden çıkamadı kimse :queen:

bakalım 21.12.2012 de neler başlayacak :p

İlluminati bitti 21.12.2012 başladı. Bakalım daha neler olacak :)
Allah'ını seven üstüme toprak atsın :salut:

birşeyler olabilir ama dünyanın sonu daha gelmez kımse korkmasın. Çünkü kıyamet alametlerinin çoğu gerçekleşti ama büyük alametlerden gerçekleşmeyenler var mehdi, deccal vs dünyanın sonunu alahtan başkası bilemez kuranda böyle der ayetle sabittir. Tekrar söylüyorum 2012 de birtakım olaylar olabilir ama 2012 kesinlikle dünyanın son yılı değildir.

Bu ne yaman çelişki gardaş :)

Şöyle filmlerdeki gibi sahneler bekliyorum. Atraksiyon yaşayalım biraz yahu. :flower:

Denizli İl Temsilcisi
Tamam sıkıntı yapmayın cin malı motorum ile hepinizi kurtarıcam en sonundada olmayan manitamı öpicem sırtımı zn 125 ime daydyıp sigaramı yakıcam olay budur trol teorisi cin amalı motor almadan ababaya carpmaya kalkmayın :D

Eeee kavga çıkmayacakmı yahu ? Hani imanlı köşesi? imansız köşesi nerede ? Niye kavga etmiyoruz:pr:

2000 yılı nı cok merak edıyordum ve bana cılgınca gelıyordu arabalar havada falan uçar sanıyordum ama hiç öyle olmadı kandırıldım .Bunada ınanmıyorum zaten ama dünya tuhaf bır yolculuğa gıdıyor burda dünya derken içinde yaşanana dünyadan bahsedıyorum

COQ

Motosiklet Eğitmeni
2000 yılı nı cok merak edıyordum ve bana cılgınca gelıyordu arabalar havada falan uçar sanıyordum ama hiç öyle olmadı kandırıldım .Bunada ınanmıyorum zaten ama dünya tuhaf bır yolculuğa gıdıyor burda dünya derken içinde yaşanana dünyadan bahsedıyorum

Ya biz ne yapalim?!!!
Uzay 1999 seyrederek büyüdü bizim nesil!!!!
Anla artik.:pale:

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Abi onların kulakları sivriydi değil mi ? Mantık hatası var :) Her tarafı insan ama kulakları uzaylı :queen:
Hepsinin degil lem!
Mars'in, wasp18 ilçesi,nörotonik köyünden Mr. Spak vardi.
Onun kulaklari sivriydi.
Asil adi Midas diye dedikodusu çiktiydi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar