Motosiklet Eğitmeni
- Konu Yazar
Sayılı gün çabuk geçermis.
Bu hafta sonu itibariyle yine bünyeler yaris heyecanina gark olacak ve hepimizin yüregi, bu arenada yegâne temsilcimiz Kenan Sofuoglu için çarpacak.
Her sene yaptigimiz gibi konu daginikligi olmamasi açisindan Kenan'in yarislarini degerlendirecegimiz bilgilenecegimiz bir topic açmaya karar verdim.
Bildiginiz gibi Kenan geçtigimiz yil Motogp deneyiminin ardindan dünya sampiyonluklari kazandigi platforma geri döndü ve su an yarisan pilotlar içerisinde en çok yaris kazanan ve en çok kürsü gören pilot.
Bu sezon,daha önce 2 kez dünya sampiyonlugu kazandigi Honda'dan farkli bir motosikletle, son iki yildir pistlerde gayet basarili islere imza atan Kawasaki ile yarisacak olan pilotumuza basarilar diliyorum.
Bu yil bana gôre iki önemli rakibi var Kenan'in.
Bunlardan birincisi ve en önemlisi Broc Parkers.
Parkers Kenan'in eski takimi Ten Kate Honda ile yarisiyor.
CBR 600 RR icat edildigi 2003 yilindan bu yana dûnya sampiyonluguna ambargo koymus durumda.
O yildan bu yana sadece iki kez sampiyonlugu kaybetti.
Onlardan birincisinde Kenan Superbike denemeye gitmisti.
Ikincisinde ise Kenan Motogp denemeye gitmisti.:cherry:
Yani isin gerçegi Parkers çok zorlu bir rakip ve Kenan ile olan mücadelesi oldukça zevkli geçecek.
Diger bir ciddi rakip ise Kenan gibi bir Kawasaki ile yarisan Fabien Foret.
Aslini isterseniz bence Foret, Parkers'dan çok daha tehlikeli bir rakip ama takimini tanimiyorum.
Bu nedenle altindaki motosiklet için hiç bir fikrim yok.
Ama kapasitesini biliyorum.
Neyse efendim bu yilin takvimi söyle.
26 subat Phillip Island
1 Nisan Imola
22 Nisan Assen
6 Mayis Monza
13 Mayis Donington Park
28 Mayis Miller Motorsports Park
10 Haziran Misano
1 Temmuz Aragon
22 Temmuz Brno
5 Agustos Silverstone
26 Agustos Moscow
9 Eylül Nürburgring
23 Eylül Portimao
7 ekim Magny Cours
Takvimin benim için güzel tarafi Yarislarin bir çoguna gidebilmek için firsatim var.
Kötü tarafi,
gitmeyi çok istedigim ve devamli biz geliyoruz sen gelmiyorsun diye sitem aldigim çek yarisi ve çok merak edecegim, Silverstone yarislari sirasinda Türkiye'de olacak olmam.
ale:
Moskova yarisina zaten gitmem ama içim içimi kemirecek.
Almanya yarisi da eylüle denk geliyor o da bir baska handikap.
Yoksa gidip Remzi'nin girtlagina çökme fikri bile insanin siritmasina sebep oluyor.:cherry:
Kenan'a basarilar diliyorum.
Yengemiz ugur getirir insallah.:cat:
Bu hafta sonu itibariyle yine bünyeler yaris heyecanina gark olacak ve hepimizin yüregi, bu arenada yegâne temsilcimiz Kenan Sofuoglu için çarpacak.
Her sene yaptigimiz gibi konu daginikligi olmamasi açisindan Kenan'in yarislarini degerlendirecegimiz bilgilenecegimiz bir topic açmaya karar verdim.
Bildiginiz gibi Kenan geçtigimiz yil Motogp deneyiminin ardindan dünya sampiyonluklari kazandigi platforma geri döndü ve su an yarisan pilotlar içerisinde en çok yaris kazanan ve en çok kürsü gören pilot.
Bu sezon,daha önce 2 kez dünya sampiyonlugu kazandigi Honda'dan farkli bir motosikletle, son iki yildir pistlerde gayet basarili islere imza atan Kawasaki ile yarisacak olan pilotumuza basarilar diliyorum.
Bu yil bana gôre iki önemli rakibi var Kenan'in.
Bunlardan birincisi ve en önemlisi Broc Parkers.
Parkers Kenan'in eski takimi Ten Kate Honda ile yarisiyor.
CBR 600 RR icat edildigi 2003 yilindan bu yana dûnya sampiyonluguna ambargo koymus durumda.
O yildan bu yana sadece iki kez sampiyonlugu kaybetti.
Onlardan birincisinde Kenan Superbike denemeye gitmisti.
Ikincisinde ise Kenan Motogp denemeye gitmisti.:cherry:
Yani isin gerçegi Parkers çok zorlu bir rakip ve Kenan ile olan mücadelesi oldukça zevkli geçecek.
Diger bir ciddi rakip ise Kenan gibi bir Kawasaki ile yarisan Fabien Foret.
Aslini isterseniz bence Foret, Parkers'dan çok daha tehlikeli bir rakip ama takimini tanimiyorum.
Bu nedenle altindaki motosiklet için hiç bir fikrim yok.
Ama kapasitesini biliyorum.
Neyse efendim bu yilin takvimi söyle.
26 subat Phillip Island
1 Nisan Imola
22 Nisan Assen
6 Mayis Monza
13 Mayis Donington Park
28 Mayis Miller Motorsports Park
10 Haziran Misano
1 Temmuz Aragon
22 Temmuz Brno
5 Agustos Silverstone
26 Agustos Moscow
9 Eylül Nürburgring
23 Eylül Portimao
7 ekim Magny Cours
Takvimin benim için güzel tarafi Yarislarin bir çoguna gidebilmek için firsatim var.
Kötü tarafi,
gitmeyi çok istedigim ve devamli biz geliyoruz sen gelmiyorsun diye sitem aldigim çek yarisi ve çok merak edecegim, Silverstone yarislari sirasinda Türkiye'de olacak olmam.
Moskova yarisina zaten gitmem ama içim içimi kemirecek.
Almanya yarisi da eylüle denk geliyor o da bir baska handikap.
Yoksa gidip Remzi'nin girtlagina çökme fikri bile insanin siritmasina sebep oluyor.:cherry:
Kenan'a basarilar diliyorum.
Yengemiz ugur getirir insallah.:cat: