2012 CBF 150 ile Sezon Başı Kaza

Merhaba Arkadaşlar... tecrübeli arkadaşlardan yardım.

Geçen sene temmuzda aldım motorumu.
Kış boyunca motora binemeyince sezon başında toprak yolda viraja hızlı girdim duro lastiklerin sıkıntısı da eklenince ve yan yattım.
Kaskım korudu.yalnız eldivenleri takmadığım için sağ elimde açılma oldu.acilde müdahale edildi.
Motorum da hasarlar var sol ön arka grenajlar çizildi.Aynanın camı kırıldı.Motoru kaldırıp eve döndüm sürüşte bir sıkıntı görmedim.
Orjinal yedek parça fiyatları Yan sanayiye göre 2 katı yüksek.
SİZCE orjinal mi yan sanayi mi kullanmalıyım.?
Motoru kaldırıp eve döndüm bir sıkıntı görmedim.

Söz konusu honda ise orijinal kullan. Geçmiş olsun. Benim scooter da duro var. Sence iyi değil mi?

Kocaeli İl Temsilcisi
Geçmiş olsun kardeşim cana gelen mala gelsin sana bişey olmasın önemli olan .. Kaza topiğine bakarsanız benim 3 gün önce yapmış olduğum cbf ile kazamın yazısını görürsünüz . Bende cuma günü viraja dönerken düştüm duro lastikler vardı . şuan michelin pilot street lastik ile değiştirdim . Benim motorda bende de çok şükür bişey olmadı koruma demirleri vardı . motorda çizik bile olmadı sadece koruma demirleri biraz çizildi o kadar . eğer koruma demiriniz yoksa koruma demiri şiddetle tavsiye ediyorum . bu tür durumlarda bir nebzede olsa korur ve mümkün oldukça orjinal parça takın . Tekrar geçmiş olsun .

hasanrs teşekkür ederim arkadaşım.
duro nun yol tutuşu sıkıntılı biraz.her zaman temkinliydim ama dalgınlığıma geldi.İlk kazam oldu.inşallah son olur.

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:31 ----------

Ezio41 teşekkür ederim ayrıca sana da geçmiş olsun.Lastik olayına el atacam bende.

Orjinal yedek parçaları tavsiye ederim..Geçmiş olsun,kazasız sürüşler dilerim..

suato21 arkadaşım teşekkür ederim. evet motosiklet ustasıyla da görüştüm orjinal olmasında fayda var.

Geçmiş olsun enazından lastikleri değiştirirseniz Duro lastiklere güven olmaz enazından yedek parçaya hastaneye verceğinize parayı lastiğe verin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar