2011 Siyah Honda CBR 1000RR çalınmıştır

derin bi iç çektim başlıgı görünce
mobese vb yöntemlerden bi ipucu yakalanabilir umarım
çok geçmiş olsun

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geçmiş olsun. Kasko olması iyiymiş ama umarım kaskonun beklettiği 1 ay içinde bulunur.

mutlaka ve mutlaka ya içerenköy fındıklı mahallesine bakın yada fatih dolapdere civarındaki motorculara bakın bulursunuz bişeyler. hafif çakal gibi giyinip meraba abi biz yeni bi 1000rr istiyoruz memlekete götürcez varmı böyle ucuz bşiler falan diyeçeşitli yöntemler deneyin

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
illegal sağlamsanız kaldır bence ödülü..
kaskoda var, legalde biliyorsa kısa zamanda bulunur..

Cok gecmis olsun benimde Honda Transalp XL 650 25 Mart cuma aksami Levent petrol sitesinde calindi. Ayni kisiler olabilir, bir bilgi alirsaniz haberleselim Selcuk 0535 556 91 09. Benimde kasko var ama kaskoyla yine 0 olarak almak imkansiz.

benim cbr 600 2 yıl önce çalındı ..ne ölüsü ne dirisi hiç haber yok..geçmiş olsun kardeş..

büyük motor muhafasazı da başa bela , gps sistemi yokmuydu acaba gizli takip sistemi falan taktırsaydınız makineye çok geçmiş olsun bulunması dileğiyle inş

büyük geçmiş olsun. en kısa zamanda çalındığı gibi bulunması dileğiyle.

çok geçmiş olsun motoru çalınan birisi olarak çok iyi bilirim.
neyseki benim beygirim geçtiğimiz salı günü 2 ay sonra hafif kaporta hasarlı ve birkaç eksik parça ile bulundu motor kısmına dokunulmamış çok şükür halen canavar gibi umarım yakında sende kavuşursun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar