2011 model TVS Apachi 2.el arıyorum.. (Antalya)

Merhabalar;

Aslında sıfır alcaktım ama kendimi zorlamak istemiyorum. Uygun fiyata 2. el 2011 model TVS apache varsa Antalya'da alırım..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
marmariste denk geldi 1 tane siyah renkli bir daha denk gelir ise telefon alıp göndereyim sana

marmariste denk geldi 1 tane siyah renkli bir daha denk gelir ise telefon alıp göndereyim sana

Valla arkadaşım sahibindende sürekli takip ediyorum. Şehirdışı benim için zor yoksa bende buldum bi kaçtane ama ma
sraflı oluyor. Ha 3000 liraya vercekse o başka :) Anytalyada ise 1 tane alanyada var oda 3850 den 1 tl aşağı inmiyor. Satmak için koymadım ilanı diyor. Acaba ne yapmak için koydu ilanı? :)

ertanos gerçekten haklısın. sıfırı plaka + ruhsat dahil 4000 lira iken 2. ellerinide o fiyatlara satanlar var. Anlamış değilim :)

F54

2.el sıfırdan fazla isteyenler kesin banka kredi ile almıştır banka ona atlamış oda bi enayi bulurum hesabı yapıyordur büyük ihtimalle ama millet onun gibi enayi değil haberi yok

2.el sıfırdan fazla isteyenler kesin banka kredi ile almıştır banka ona atlamış oda bi enayi bulurum hesabı yapıyordur büyük ihtimalle ama millet onun gibi enayi değil haberi yok

Valla kardeşim bende banka kredisiyle aldım ama şöyle bi düşünüyorumda. 4000 tl sıfırı plaka ve ruhsat dahil. O kontağı açtığım anda ben 3600 den fazla diyemem. Kaldı ki çoğu 750 km den sonra satıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar